Hesabıma Ulaşamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KORKUSUZ2 tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KORKUSUZ2

KORKUSUZ2 User

Merhaba darkorbit;
    Gece saat 4 gibi oyunum aktifti delta kapısını yaptım çıktım. Şimdi ise kullanıcı adı ve şifremi yazıp oyuna giriş yapamıyorum. Server TR5 de oynuyorum.
    Oyunda sorun mu var?
    Adminim bu konuda açıklama yapar mısın?

2. Giriş yapamıyorum derken nasıl bir hatayla karşılaşıyorsun?

3. KORKUSUZ2

KORKUSUZ2 User

Oyunumun kullanıcı adı ve şifresini yazıyorum oyuna giremiyorum.

4. Error98 mi hatası alıyorsnu?

5. KORKUSUZ2

KORKUSUZ2 User

Yok öyle hata almıyorum oyunun anasayfa yüzüne tekrardan atıyor.

6. çerez önbellek temizleyip dene ve farklı tarayıcıdan dene, dns ön belleğini temizle.. hepsini denedikten sonra aynı sorun devam edşyorsa supporta yaz

7. KORKUSUZ2

KORKUSUZ2 User

Hepsini yaptım şimdi başka tarayıcıdan deneyecem 2 pc den denedim oyuna giriş yapamadım.

8. allah allah enteresan, modemini kapatıp kablosunu çekip 10 sn bekleyip çalıştır filan bunlarıda yaptınmı aklımada baska bişey gelmiyor hiç biri olmaz ise supporta yazmalısın

9. KORKUSUZ2

KORKUSUZ2 User

Disk temizleme temp dosyasını internet tarayıcısı geçmişini sildim. 2 pc den giriş yapamadım başka tarayıcıda olmadı. Supportta yazacam başka çarem yok.

10. çok tuhaf ya bannda yememişsin niye öyle yapıyor bilemedim kural ihlali filan yapmışmıydın ki acaba .. sen yinede supporta yaz bakalım ne yanıt alıcaksın merak ediyorum

11. KORKUSUZ2

KORKUSUZ2 User

Şimdi tekrardan oyuna giriş yapmaya çalıştım ama internet bağlantı uzantısında error98 yazıyor. Ne demek.

12. bann yemişsin illegal bir program kullanmaktan veyahut pushingten, sence hangisi? :)

13. hedefim

hedefim User

Ban yemişsin dostum . Süreli mi süresiz mi anlamamız için anasayfaya döndüğünde yukarda link yerinde error98 mi yoksa 99 mu yazdığını söyleyebilir misin ? Örnek :

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  14. 99 hangisi, 98 hangisi oluyor? bunu bilmiyordum ben:oops:

15. KORKUSUZ2

KORKUSUZ2 User

Hiç birini kullanmadım ben oyuna para yatırırıp uridium ile ayda 50 kapı dönen birisiyim. Bot ve pushing karşıyım. 1 kere bile olmadı.

Error=98

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2020
  16. hedefim

hedefim User

Süreli ban yemişsiniz ilk banınız ise sanırım 14 günlük . Yüksek ihtimal pushingden yediniz.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  17. katılıyorum muhtemelen pushingten yemiş, bende yemiştim geçen ay *-*

18. KORKUSUZ2

KORKUSUZ2 User

ilk defa oluyor bot yada pushing yapmadım yaklaşık 1 aydır 2-1 haritasından çıkmadım kapı ve etkinlik kapısı ile uğraşıyorum.

19. bir otoyu bile ard arda bi çok kez kesmedinizmi hiç?

20. KORKUSUZ2

KORKUSUZ2 User

Arkadaşlar size diyorum 1 aydır full kapılardayım sıralamaya girmek için sürekli kapı kasıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.