Hesabımdaki herşeyi sildi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve king123123123b tarafından 16 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 99ases@gmail.com bu gmaile sahip biri benim e postama hotmail değiştirme onayı gönderdi

bende kabul etmedim hesabım elimden gitmesin diye sonra bana oyunda özelden yazdı hesabın elimde şifreni biliyorum onay kodunu kabul etmezsen hesabındaki herşeyi silerim dedi bende kabul etmedim tabi sonra hesaptaki herşeyi silmiş adam bu adamı bulun bana bulun bunu

2. Supporta yaz burdan yardım edemezler.

İnternet kafe veya başka bir bilgisayardan hesabını açık mı unuttun ?

3. adama tamam onylıyorum diyeydin ve gidip şifreni değiştirseydn ya

4. hayır benim tahminimce şu şekilde oldu şu anda şifremi değiştirdim tabi nick: king123123123b şifre:123123123b idi belki bu şekilde bulmuştur bilmiyorum herşeyim silindi malesef yaptığım şeyde gerçekten saçmalıkmış bidaha bu şekilde şifreyle benzer nicker kullanmıcam

5. o esnada onu yapmaya çalışıyordum adamı oyalıyordum ama benden hızlı çıktı kopil

6. valla kötü olmuş