Bug / Oyun hatasi Hesabımdaki İtemler Görünmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DetayTR tarafından 10 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DetayTR

DetayTR User

Merhabalar, Bugün Yaklaşık Yarım Saat Önceye Kadar Herşey Normaldi, Sonra Ultimate Battle Arenaya Katıldım, Kaybettim, Çıktığımda Mordon Kesiyim Dedim Ama "Lazer Topun Olmadığından Saldıramadın" Diye Bir Hata Verdi (Resim 3), Sonra Baktım Hız,Kalkan Jeneratörü, Roketatar Ve Tüm CPU Ları Tanımıyor... (Resimlerini Koyacağım)...

Bu Tarayıcımdan Kaynaklanabilir Diye Geçmişi, Çerezleri Vb. Temizledim, Konfigürasyon Ayarlarımı Sıfırlayıp İtemlerimi Tekrar Dizdim Ama Olmuyor. Lütfen Yardım Edin Bu Hesap Benim İçin Çok Önemli.. İyi Oyunlar.

Resim 1:[​IMG]
    Resim 2:[​IMG]
    Resim 3:[​IMG]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ekim 2015
  2. hangar değiştinizmi peki.

3. DetayTR

DetayTR User

Evet Hangar Değiştirmeyi Ve Konfigürasyon Sıfırlamayı Denedim.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerin link paylaşması kurallar gereği yasaktır. Konunuza nasıl resim ekleyeceğinizi Mesajıma Nasıl Resim Eklerim konusunu inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Şimdilik konunuzu ben düzenledim.

Sorununuza gelince , UBA ' dan çıktıktan sonra bu hala ile karşılaştığınızı söylüyorsunuz.

Tarayıcı Geçmişinizi Temizlediniz ve Mevcut Konfigürasyonu Silip , Geminizi yeniden donatmanıza rağmen ;

Hala Gemide Lazer olmadığına dair hata alıyorsunuz ?

Gördüğüm Kadarı ile Kalkanlarınızda dolmuyor ?

Keyifli Forumlar

5. eray

eray User

Konfigürasyon değiştiniz mi? "C" tuşuyla kısayoldan değiştirebilirsiniz.

6. envanterin konfi 1 resmini atmısın gemin konfi 2 de konfi 2 yi bos bırakmıs olabilirsin "C" ye bas

7. Opera ve benzeri tarayıcılardan girilince envanter boş gibi duruyor flash player kaynaklı bir sorun Mozilla da girin oyuna yada hangar binalarını değiştirin 1 hangar 2 hangar Envantere tıklayın olan itemleri görebilirsiniz

8. Merhaba ,

Büyük olasılıkla görsel bir sıkıntı ayrıca şu anda sıkıntı devam ediyor mu ? Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.