Hesabımı Çaldırdım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakule26 tarafından 6 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. karakule26

karakule26 User

merhaba arkadaşlar ben 1 gemini 3 yıl el emek ile gemini fulledim 48 pro f+f yaptım ve elimde çaldılar bende şikayet ettim bütün kanıtım elimde supportta gönderdim geminizi geri alamıyorum ve supportta yazan " -**" uzun zaman oldu 5 veya 6 ay oldu geminizi geri istiyorum " *** " sürekli supportta bana yazıyor geminizi geri vermiyorlar ne yapmam gerekiyor geri almak için bi bilginiz varsa mesaj atın TEŞEKKÜRLER...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Mart 2020
  2. uninstable

uninstable User

Öncelikle özenli şekilde Türkçe kullanarak yazım gerçekleştirmek gerekir, okuduğum yazıdan bir şey anlamadığıma göre demek ki başkaları da anlamamıştır.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  3. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

merhaba kardeş öncelikle sportun yapmadığını forumda kesinlikle yok çaresi avutma bile yapmıyolar burda sen bi bardak soğuk su iç bence direk almanyaya yazabiliyorsan oaya yaz ama hesabı parayla almadıysan genelde bu tür olaylar parayla alınan hesaplarda oluyo bol şans

4. karakule26

karakule26 User

almanya derken almanya servermi açayım orda supporttamı yazayım öylemi diyorsun pek anlamadım

ben gemini parayla almadım el emek ile fulledim 3 yıldır oynuyorum elimde çaldı ve bende başka çar açtım direk gelip beni kesiyor hem

bende çaldı hemde gelip beni kesiyor ???

gemini çaldı elimde supportta 6 aydır yazıyorum " *** " sürekli aynı kelimeyi yazıyor " destek için teşekkür ederim " sürekli aynı kelime sürekli geminizde geri alamıyorum

5. ateistkeci

ateistkeci User

Hesap çalınmaları ile ilgili Supportun yapabileceği bir şey yok, GİŞ kurallarına göre her oyuncu kendi hesabının güvenliğinden kendisi sorumludur,

Çalan kişilerin kim olduklarını biliyorsan siber suçlara şikayette bulunabilirsin yapabileceğin en iyi şey bu olacaktır

Themis. bunu beğendi.
  6. karakule26

karakule26 User

haklısın şikayet ettim zaten elimde ifade tutanak var ama " *** " da başka kimse yazmıyor bana işte o gemini verniyor bütün kanıtımı attım geri vermek istemiyor

7. ateistkeci

ateistkeci User

Sana ilk cevap veren *** olduğu için attığın tüm cevaplar aynı şekilde ona gidecek, tekrardan bir bilet oluşturmuşsan bilemem ancak cevap verdiğin her mail aynı yetkiliye gidecektir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Mart 2020
  8. karakule26

karakule26 User

her attığımda supportta en çok yenidoğanda duyuyorum başka kimse yazmıyor hiçte yardımcı olmuyor merhamet göstermiyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Mart 2020
  9. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

@ateistkeci üyemizinde dediği gibi GİŞ kuralları gereğince hesap güvenliğinizden sizler sorumlusunuz, hesap çalınması durumunda Support ekibimizin bir işlem yapabileceğini sanmıyorum. Kurallar kişiden kişiye farklılık göstermez X adminde size aynı cevabı verecektir Y adminde...

Ayrıca Forumda alt alta yazmak(flood) ve direk olarak bir yetkiliden bahsetmek yasaktır, bu sebeple mesajlarınızı düzenledim lütfen tekrar etmeyiniz.

İyi forumlar.