Bug / Oyun hatasi Hesabımı çalmaya çalışıyorlar.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DUMAN. tarafından 9 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DUMAN.

DUMAN. User

Merhabalar sayın arkadaşlar ben bugün e postama girdiğimde şifrem kimsede olmamasına rağmen "****@****.com" adlı kişiden e posta değiştirme bağlantısı gelmiş tıklasaydım hesabım çalınıyordu allahtan tıklamadım . Facebook gruplarına yazdıgımda çok kişinin başına gelmiş bu e postada çok fazla çalıntı hesap mevcut boşaltılmış hesap mevcuttur . E posta adresimi değiştirmeyi deniyorum eski e postama gelen mesajda örnek vereyim deneme@***.com tarzında onaylıyorum yeni e postama giriyorum orada ise tekrardan "****@****.com" yazıyor bu arkadaşlar böyle hesapları çalıp satmaktadırlar sayın adminler ve modlar bu sorundan nasıl kurtulabilirim artık e postamı değiştiremiyorum yardım edin her yolladığımda bu e posta geliyor eğer tıklarsam o kişinin e posta adresine geçicek hesabım lütfen acil yardım edin ve bu kişinin e postasını kara listeye alın .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ocak 2019
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Durumu bir an önce support'a bildirmenizi öneririm çünkü forum takımı olarak bu konuda bir yetkimiz bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

3. DUMAN.

DUMAN. User

sayın manitu supportada yazdım şimdi ama böyle bir şey mümkün olamaz eski e postamda görünen maili onaylıyorum yeni e postama mail geliyor bu seferde gelen mailde o hırsız şahısın maili yazıyor buraya onaylamak ister misiniz diye ben anlayamadım umarım sorunum çözülür hesabım yabancı serverde oradaki supportada yazacağım hesabıma bir şey olmaz umarım.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sizin şu an ki durumunuzu anlıyorum fakat sizin de bildiğiniz üzere duruma müdahale yetkimiz bulunmamaktadır, sizden ricam bu süreçte sabırlı olmanız yönündedir. Destek ekibimiz en kısa sürede geri dönüş sağlayacaktır sizlere.

İyi forumlar.

5. Jjdndnxndn

Jjdndnxndn User

Söyle bisey var e posta üzeri darkorbit oynamayacaksin benim tavsiyem niki olanların e posta adreslerini yeni bir e posta adresi ile değiştirmeleridir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.