Hesabımı Nasıl Geliştirebilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve L*A*Z*R*A*İ*L*[LAZ]* tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar

Gemimin özelliklerini belirterek başlamak istiyorum

Gemi:Goliath
    Lazer: 13 lf-2 / 2 lf-3
    Kalkan:12 bo1 2 bo2. 1 ao3
    Hız jeneratörleri:5 Gn7900
    Ekstralar: full
    Tasarım:full
    Droit: 5 flax
    Pet:yok
    Arge:1
    Skylab:5
    Server:Tr2
    EIC
    Arkadaşlar ben hesabımı nasıl geliştirebilirim.

2. İlk önce skylab geliştir bunu yaparken bi yandanda görev yap bol bol urilerin biriksin sakın ha boşa harcama skylan gelişince para kasmaya başlarsın o paralarla ilk iş irislerini ve lf3 lerini fulle sana tavsiyem leoyla kasıl bırak golıyı full deilsen golı bi işine yaramaz.

3. lf3 fule cubi git ilk iris al

4. bu nasıl bi cevaplama . Çok Yardımcı olmuşsun Kardeşim . 15 lf3 15bo2 ypıncaya kadar leonov ile takıl . yapınca goliye geçersin sonra kapı yapar ve cubikonda kasılırsın . :)

5. Ya şimdi leonov alırsam Goliath satılmazmı yani hangarımda hem goli hemde leonov olabilirmi

Bide cevablarınız için teşekkürler

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Leonov alıp şirketinizin x-3 x-4 şirketinde kasılmanızı tavsiye ediyorum ve skylabınızı geliştiriniz size çok avantaj sağlayacaktır LF3 ve BO2 lerinizi 15 yapana kadar goliath almanızı tavsiye etmem.

Keyifli Forumlar.

7. Ya şimdi leonov alırsam Goliath satılmazmı yani hangarımda hem goli hemde leonov olabilirmi

8. ek hangar binası alman lazım

9. O zman ben leonov almayıp goliyle devam etmem lazım ben paymentten uridiummu almalıyım yoksa lf3 paketimi ???

10. LF3 paketi daha karlı olacaktır.

Lazer Paketi 3 (dü galiba) alırsanız Goliath'ınızın LF3 leri full olmuş olur ama biraz pahalıya patlar ...

Saygılar ,

LOONIE TUNES / Forumun Animecisi - Photoahop Pro'su

11. Bende lazer paketi diye düşünüyodum verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

İyi forumlar

12. gemi ortalama kaç vuruyor?

3000 den azsa leonow alın eskide roketle kesersiniz daha hızlı kasılırsınız yok ben kristallonu rahat kesiyorum diyosan goli kalsın

13. 2500 filan vuruyor x1 il saimon sadece 7 vuruşla kesiyorum
    tabi lazerlere seprom yükleyince oluyor

14. Kardeşim Sen En iyisi Leonov Al . Git Şirketinin x-3 ve x-4 Haritasında Kasıl . Bu Arada Skylab'ını Geliştir . 15 lf3 ve bo2 olana Kadar Full orada Kasıl . Olunca Goliath Alıp . Kapı Yaparak Uri Kasarsın . Gelen urileride Geliştirmelere Harcıyabilirsin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.