Hesabımın hotmailini unuttum yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ecel_cellat_ecel tarafından 16 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben darkorbiti bırakmıştım tekrar başlamak istiyordum başladım ama hesabımın mail adresini bulamadım çarım fulldü 37 lf3 vardı 9 iris vardı 7 havoc falan vardı peti falan herşey fuldü nasıl bulabilirim çarımın ismi -EZEL_CELLAT_EZEL-

2. SİSTEM

SİSTEM User

Supporta yazabilirsiniz fakat hotmail gmail vb unutulan mail adreslerinizi support size veremez mail adresinizdeki şifremi unuttum yada mail supportu ile irtibata geçerek öğrenmeye çalışmalısınız fakat bu güne kadar öğrenmeye çalışanlar çok başarılı olamamıştır şunu yapabilirsiniz hesabın size ait olduğunu kanıtlayarak sizden istenilen bilgileri supporta yollayabilirseniz kimlik fotokopisi bu güne kadar harcadığınız paralara ait sms yada kredi bilgileri ile belki bir ihtimal değiştirebilirsiniz.

3. ya ben hesabımın msn adresinin hangi msn olduğunu unuttum hangi msn ye kayıtlı olduğunu öğrenebilirsem şifreyi kesin bulurum bunu nasıl yapacağım

4. arkadaşım 1 senedir suporta yazıyordu değiştirmeleri için o kadar kanıt attı msn kapanmıştı yapmadılar dün gece hesabını boşaltmışlar o kadar emek gitti kardeş bulamasan hiç oynama hesabı

5. REDROSE

REDROSE User

Oyun hesabınız içerisinde anasayfa hesap ayarları kısmına tıklayınız açılan ekranda solda mail kısmına tıklayınız sağ tarafta o hesabın ait olduğu mail yazıyordur.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lütfen bu konuda support ekibimiz ile irtibata geçiniz. Geminizi id, server ve nickini yazınız ve gerekli açıklama size support ekibimiz tarafından bildirilecektir.

İyi Forumlar

7. yazdık supportunuza 2 gündür cevap yok ya

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Support yoğun olduğundan dolayı cevaplar sürenin dışında biraz geç cevap verilebilir.

İyi forumlar

9. -yeter123-

-yeter123- User

Kimliğime kadar herşeyi gönderdim yine inanmadılar.Aynısını bende yaşadım.Geçmiş olsun

10. iyi bi ders olsun dostum bence, 2012 den beri bütün kredi kartı ekstrelerini saklıyorum mesela..
    kanıtlarsın umarım..

senin adına üzüldüm

11. Merhaba ,

Gizli soru ve cevap üzerinden giderek sorunun cevabını doğru bilirseniz geri alabilirsiniz. Yada mail hizmetini aldığınız sağlayıcının destek birimi ile iletişim kurup size soracakları sorulara doğru cevap verebilirseniz yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

12. SİSTEM

SİSTEM User

Bence unutun çünki bu durumları yaşayan kişiler doğru cevapları bilmiyorsa ben bu güne kadar mail hesabını geri alanı görmedim çok zor.

13. benim şifresi unutulmuş 4-5 çarım var yeni çar açtım :d

14. Captivity

Captivity User

Bir bardak soğuk su iç ve klavyene mause una zarar vermeden o hesabın geri gelmiyceğini yavaşça zihnine yerleştir derim aynısını yaşadım geçen yıl

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.