HESABIMIN IDSINI GOREMİYORUM VE HESABA GİREMİYORUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™HATRON™ tarafından 23 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HESABIMA 3 AY GİREMEDİM DONDUGUMDE HESABİN NE SİFRESİNİ DEGİSTİREBİLİYORUM NEDE GİREBİLİYORUM ARKADASTAN BENİM HESABA BAKTIN VE KULLANICI AKTİF DEGİL DİYOR BUNU NASIL DUZELTİCEM VE IDSINIDE GOREMİYORUM YARDIM EDİN!!!

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hesabınızının en son kullandığınız kullanıcı adını ve serverınıda yazarak supporta başvurunuz ve sorunu yazınız hesaplara uzun süreli girilmediğinde sistem otomatik olarak kapatabiliyor siz gecikmeden supporta yazınız.

™HATRON™ bunu beğendi.
  3. neden boyle bir uygulama var peki ıdmı bilmedigim için support dikkate almadı

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Uygulama eskiden beri var oyundaki aktif olmayan kullanıcılar bu güne kadar sistemde aktif olmadığı için silinir üye id numaranızı kaydetmiş olsaydınız inceleme yapılıp geri verilirdi ama id siz işlemler uzun sürebiliyor oyunu kullandığınız email üzerinde daha önce size oyuna ilk 3 ay girilmediğinde gönderilen hediye olabilir ordan kullanıcı adınızı görme ihtimaliniz var bakıp eğer yazıyor ise tekrar mail atınız ve sorunuzu yenileyiniz.

5. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Bilet numaralarını atarmısınız. Supporta mesaj attığınız .

iyi oyunlar

6. 2014082310009416

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gerek yok ben kendisine bilgi verdim size geri dönülecek lütfen bekleyiniz.

8. Modum benim belki seneler öncesinden bi çarım vardı. O hesabı da bu dediğiniz yöntemle aktifleştirebilir miyiz? Çünkü o çarı açabilmek için çok yol denedim ama nafile..

9. aynen be kardeşim çara ne para verdim ne emek vardı o çarda şimdi girmedim diye kapanması yazık olur

10. :D Ben çarlara asla para yatırmam ama çok emeğim olur ondan açılmasını isterim..

11. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

gerekli yerlere iletildi beklemede kalınız.

iyi oyunlar

12. OYNADIGIM İLK VE TEK OYUN BENCE BİRAZ PARAYI HAKEDİYOR

13. Modum sorum yanıtsız kaldı :(

14. Nefes

Nefes User

Merhaba

Acelenizi anlamış değilim Smodumuz ilgileniyor ve sonuç alır almaz yazacaktır lütfen sürekli konuyu yenilemeyiniz.

Bu şekilde flood yapmaya devam ederseniz. Ceza alacaksınız ve bundan sonrası için irtibata geçmemiz zorlaşacak bu tür konularda acele etmeyiniz.

İyi oyunlar .

15. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Üye idinizi biliyorsanız supporta yazınız isimdende bulunma ihtimali var ama çok düşüktür.

iyi oyunlar

16. ama üye idsini çarım kapalı oldugunu bilmiyorum supporta attıgımda ise otomatik cevap geliyor canlı bir kişi cıkmıyor

17. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

İlk gelen mesaj otomatik ve herkese gönderilen mesajdır ondan sonrada yoğunluğa bağlı olarak 48 saat içinde cevap verilir. Pazartesi günü aynı mail üzerinden mesaj yazarsınız. Burdaki arkadaşların hesap incelem yetkisi olmadığından daha fazla rahatsız etmeyiniz lütfen gerekenler yapıldı .

İyi oyunlar

™HATRON™ bunu beğendi.
  18. tamam teşekkürler

19. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Biz teşekkür ederiz kolay gelsin.

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir kilitlenmesi uygun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.