Destek HESABIMIN İNCELENMESİ İÇİN TALEPTE BULUNDUM

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Redd22 tarafından 7 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Redd22

Redd22 User

Talebinize istinaden detaylı inceleme için merkez ekibimize bilgi verilmiştir.
    Konuyla ilgili bir değişiklik olursa, gelişmeleri forum üzerinden takip edebilirsiniz.

diye mail attı destek ekibi sağolsun fakat ben o hesabım ile foruma giriş yapamıyorum nasıl takip edicem forum üzerinden

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Resmi duyurulardan duyuru gerçekleşecektir. Size özel bir durum olmayacaktır.

3. @kaptan34 merakla bekliyorum adminim duyuruyu :) gemi acılalı 1 hafta olacak oyuna giresim bile kalmadı :) şuan halen millet otoda hiç girilmeyen gemiler bile banlandı benim gibi elle oynayan insanlarda banlandı halen ilk banlama sonrası bota devam edenler halen kapıda botta :)

4. Redd22

Redd22 User

duyurunun tarihi tabiki belli değildir ama bakalım sonuç ne göstericek

5. TR1'in birincisi banladı ama geri geldi. Hatta, birinci olarak geri geldi ve adamın banı malum istatistik sitesinde görünmüyor. Diyeceksiniz ki resmi bir site değil. Tamam, ama senin, benim, onun banı görünüyor aga?

kasap5127 bunu beğendi.
  6. demekki banlanmamış inceleme için kapatılmış incelemede bir sorun olmadığı için aynı şekilde geri açılmış yoğun şikayetlerden dolayı göstermelikte olabilir alın bakın inceledik bişey yok.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  7. Redd22

Redd22 User

bizde merakla bekliyoruz incelendikten sonra geri açılacakmı diye talep üzerine detaylı incelemeye alınmış hesaplar doludur büyük ihtimalle resmi bir açıklama gelene kadar buralardayız

agnostiklive bunu beğendi.
  8. tamam, incelediler bir şey bulamadılar (!)
    ama hesaba bakar mısın?
    11 Arge. 1000 küsur saat, 4 yıllık hesap ve oyun birincisi.
    Aklın eriyor mu senin buna?
    Hem de şu dönemde? hakkaniyet, oyun gişi, temiz oyun, bug, bot, trenlere ban diyen bir oyun bunu görmüyor mu?

9. Redd22

Redd22 User

valla milleti savuna savuna kendi derdimizle uğraşamaz olduk ben artık kendi hesabıma bakıyorum incelendikten sonra duruma bakıcaz benim öyle full 20 uçan kaçan milyarlık bi hesabım yoktu emeğimle oynadığım kendi çapımda emek verdiğim hesabım gitti ban yedi ben buna cevap bekliyorum mail attım hile kullanılmıştır diyor inceledik diyor yav kullanmadım nasıl kanıtlayacağım diyorum detaylı inceleyeceğiz oldu bu sefer detaylı incelenmeden mi banlandı o zaman hep bi karışıklık ama bot tutucu tren cart curt kullanmadım yok oyun içinde aktifliğim çok diye mi yedim ben bu banı yani

10. DAYI2*

DAYI2* User

aynen katılıyorum sana supportta 10 sefer mail atım hep kılışe cevaplar kardeşim benim hesabımda hiç bir zaman hile hurda olmadı nasıl ban atarsınız diyorum bunu biz yapmadık merkez ekip yaptı diyorlar hesabı incelemek bu kadar mı zor ama kime diyorsun.
    biz yaptık oldu malesef botcular hala cirit atıyor her yede

agnostiklive bunu beğendi.
  11. seyfo123

seyfo123 User

iyide bu trenciler geliyor milleti kesip gidiyor kesilen biziz banlanan gene biziz nasıl iş bu

12. Adalet001

Adalet001 User

Değerli arkadaşlarım boşuna kendinizi yormayın, kendi adamlarını banlamazlar. Oyunda ne kadar kendilerinin karşısında kimse varsa banlandı. Şu an, halıhazırda görüyorsunuz oyunda bot kaynıyor peki buna bir önlem var mı ? Madem ciddiler iddialarında oyuna her girişinde bot taraması yapmak zor bir iş midir ?

Yazık onca insanın emeğine, zamanına. Oyunu bitirmeye çalışıyorlar başka bir açıklaması yok arkadaşlar. Yakında merkez ekiple beraber 3 5 kişi beraber oynarlar oyunu

13. Redd22

Redd22 User

benim anlamadığım bi kaç bişey var zaten 1. yıllardır girmediğim çar ban yemiş diyen 2. ilk ban dalgasında yemiş uyarı almış olup bu dalgada otomatik yedim diyenler 3. o kadar banlanmanın ardından hala bu botlar nasıl oyunda olabiliyor bunlar ban yemiyormu

14. kasap5127

kasap5127 User

@kaptan34 knkm şunu bi açıklar mısın?
    Support ekibine son attığım 2 ticket 1 hafta oldu geri dönmediler korktular mı dava açmadan önce arabuluculara attığım mesajı onlarada attım diye ? Halbuki çok basit bir inceleme yapcaklar hesaba sonra bana botsa ispat edecekler bende paşa paşa oturacağım yerime, böyle bir durum söz konusu değil çünkü illegal bir durum olmadığı halde ban aldım :) Meseleyi uzatmakta istemem adam gibi inceleyip hesabımı açsınlar.
    Şu supporta söyler misiniz yada raporlar mısınız işini hakkıyla yapıp incelesinler hesabımı sonrada açılsın hesabım, inanın kestiğiniz şp umrumda değil.

15. Redd22

Redd22 User

04,05,23 tarihinde gelen mailde detaylı inceleme yapılcak denilmişti ne zaman bu detaylı inceleme biter yada toplu inceleme olucakmı banlanan hesaplarla ilgili bilgi verirmisiniz mod ve admin beyler valla sayfa yenilemekten sıkıldım

16. Bot ve tutucu kaldırmayan pc yıllardır verilen emek ethernal kapısında gecirilen günler şp kasma uğruna ve sonuç ŞP silinmesi :) umarım haksız banlar olduğunun farkında olurlar :)

17. Redd22

Redd22 User

detaylı inceleme ne zaman olmuş olcak admin beyler

18. Hesap incelemeleri yapılmalı!

19. Kesinlikle detaylı inceleme yapılmalı, tek yaptığım şey savaşmak pc tutucu bile kaldırmıyor arkadaşların gözüne battı sanırım iyi savaşmam şikayet ettiler kesin arada kaynadım oyuna giresim kalmadı full hesap vipli :)

20. Redd22

Redd22 User

BU DETAYLI HESAP İNCELEMESİ NE KADAR SÜRÜYOR YADA İNCELEME YAPIYORMUSUNUZ ADMİNLER Bİ YAZIN Bİ AÇIKLAMA YAPIN LÜTFEN YAV BEKLİYORUZ SABAH AKŞAM BİŞEY YAZILMIŞ MI DİYE

Sayfayı Paylaş