hesabımın mailinin güvende olduğunu düşünmüyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve haypax tarafından 10 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. haypax

haypax User

hesabımın mailinin güvende olduğunu düşünmüyorum
    ***hesaptan mailime böyle bir mail atılmış şifremi istemeleri hoşuma gitmedi bu mailin darkorbite ait olup olmadığını öğrenmek istiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ocak 2019
  2. atalay7689

atalay7689 User

tr suportuna gönder bu maili aslı varmı yokmu ögren bikere darko adminleri kimseden şifre vs vs bilgi istemez azcık uyanık olun böle şeylere itibar etmeyin derim üçkagıtcı cok zaten belki 3 cü kişiler mail adtesini ele gecirmiş olabir soru işaret

3. -Star-

-Star- User

Yönetimden veya destek ekibinden,her kim olursa olsun sizden hesap şifrenizi istemezler.Mail asılsızdır,geri dönüş yapmayınız efendim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ocak 2019
    VALEYARD bunu beğendi.
  4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forumdan defalarca söylendiği üzere, oyun yönetimi hiç bir oyuncudan şifre istemez. Yani bu mailin Darkorbit ile bir ilgisi yoktur.

Bu mesajı gönderen adresi engelleyiniz.

Hesabınızın mailini yanlızca sizin bilmeniz ve gmail kullanmanızı öneririm. Mailinize 2 aşamalı güvenlik ve telefon güvenliğini kurunuz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve -Star- bunu beğendi.
  5. under18

under18 User

sayın mod gmail hesabı riskli gibi adamlar her türlü mail adresini elegecirebiliyorlar benim başıma gelmişdi tavsiyede bulunayım internet secturty güvenlik proglramları işe sarabilir bi nebze koruma saglar sanırım

6. sakal17

sakal17 User

merhaba yeni konu açmıyım buraya yazayım dedim arkadaşın pcsi heklendi bütün pc gitti gemisine girip 4milyar şerefi şirket deiştirip sıfır etmişler 2milyon rsbyi satmışlar vs vs yani gemiyi soymuşlar şimdi bu arkadaşım şikayette bulunup hukuksal olarak hakkını arıyacak ancak gemisi ile ilgili support bir düzeltme yaparmı daha önce başına böle bir olay gelen veya bilgisi olan biri yazarsa sevinirim ve hesap güvenliğinin kullanıcıya ait olduğunu biliyoruz ama adamın pcsi heklendi yani elinde olan bir durum deildi ve lütfen bir bardak su içsin gibi soğuk mizah yapmayınız fikirlerinizi bekliyorum

7. -Star-

-Star- User

Hukuksal olarak bir çıkar yol bulursanız destek ekibinden geri dönüş alırısnız diye düşünüyorum.Hesaba ait ödeme belgeleriniz elinizdeyse eğer daha rahat halledersiniz bu işi.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kişinin bilgisayarının yazılımlar ve bazı açıklar ile ele geçirilmesi bir suç teşkil eder. Kişi hukuksal süreçle haklarını mutlaka aramalıdır. Bunun dışında kişiye yaşadığı durum ile ilgili en doğru yardımı ve cevabı support ekibi verebilir. Lütfen hesabın kayıtlı olduğu e-posta adresi üstünden support ekibi ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar.

9. DUMAN.

DUMAN. User

banada o tarz mailler geldi hesabımı çalmaya çalıştılar son anda fark ettim dikkat etmen gerekiyor öyle şeylere

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.