hesabımın şifresini degiştiremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _=koRSan=_AZ tarafından 15 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm tüm calışanlara şimdiden tşk benim sorunun carımın şifresini degiştiremiyorum defalarca denedim mail yolandı onay linkine tıklayın diyo ama mail yok ortada e posta adresi dogru her şey tmm ama eposta gelmiyo bunun sorunu ne acaba ilgilenirseniz sevinirim oynadıgım server rt2
    [​IMG] 57859937

2. Sağ üstte Hesap Merkezi > E-Posta tıkla ordaki mail adresi hangisi ise oraya gider.

3. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

support hiç kimse buradan bir şey yapamaz

4. Merhaba ,

Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır. Ayrıca yeni şifre belirledikten sonra mail adresine onay mail'i gelir. O mail'i onaylamanız gerekiyor. Bir nedenden dolayı karalisteye'de alınmış olabilirsiniz. Support'a mesaj yollayıp karalistede olup olmadığınızı da kontrol ettirebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Bazen Yoğunluktan dolayı da oluyor.

Şifre değiştirme maili gelmiyor , Şifre değiştirme maili gelse onay maili gelmiyor

Başıma gelmişti :)

Şifreyi değiştiriyorum , Onay maili gönderildi diyor ortada mail yok :)

Tekrar deniyorum yine gelmiyor ,

Bir saat sonra maili bir açtım 4 tane şifre değiştirme onay maili :)

O yüzden 30 Dakika , En fazla 1 saat içinde mail gelir

Tabi kara listede değilseniz.

6. Merhaba ,

Arkadaşımızın dediği gibi sistemden kaynaklı gecikmeler de yaşanmış olabilir. Önceki mesajımda verdiğim konuyu inceleyiniz. Ayrıca support'a mesaj yollayıp kara listede olup olmadığınızı kontrol ettiriniz.

İyi forumlar.

7. sorun oki şifre degişligi yapyom ama nedense mail gelmiyo bu karaliste sorunu nasıl cözebilirim ben bişey yapmadım gerce msn adresini kulanmıyom bile sadece oyun icin kulanyom ama suport linki atabilirseniz bide oraya yazım deneyim

3 gündür deniyom mail yolandı yazyo ama hala ortada mail yok lütfen suport linki atabilirmisiniz bide ordan deneyim karalistede olup olmadıgını ama sorun şuki adresi actıgımdan sonra hic kulanmadım sadece oyun icin acmiştim ve bu tarz işim olmasa acmıyom bile

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Eylül 2014
  8. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

9. -Andromeda- sizin yazdıgınızıda denedim fakat yine olmadı bunun başka bi yolu yokmu acaba

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Eylül 2014
  10. Merhaba ,

Normal olarak yapılması gerekenleri yaptığınız halde yapamıyorsanız gerekli bilgilerinizle support'a yazarak karaliste'de olup olmadığınızı kontrol ettiriniz.

İyi forumlar.

11. kara listede olabilirsiniz.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Son kez tekrarlayıp supporta id numaranız ile yazıp karalistede olup olmadığınızı kontrol ettiriniz.

Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.