Destek Hesabımın şifresini ve kayıtlı olduğu e-postayı unuttum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♫§ØŃ●D♣RB£●♫ tarafından 26 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konu başlığında belirttiğim gibi hesabımın şifresini ve kayıtlı olduğu e-postayı unuttum. Foruma konu açabilmek için bu hesaptan giriş yaptım. Hesabımın hangi e-postaya kayıtlı olduğunu öğrenebilmemin bir yolu var mı? Hesabımı 2009 yada 2010 yılında açmıştım yılı tam hatırlamıyorum ve hangi e-postadan açtığımı da hatırlamıyorum. En son 2014 yılında yada 2015 yılında hesabıma giriş yapmıştım. Şifremi unuttum kısmında baktım ancak şifre değiştirme bağlantısı kayıtlı e-postanıza gönderildi yazıyor hangi e-postaya gönderildiği yazmıyor.

Hesabın kullanıcı adı ".:koruyucu:.2" şifresini ve hangi e-postama kayıtlı olduğunu unuttum...

2. yasin01

yasin01 User

OOO senin isteğin şöyle oluyor mesela sen benim hesabımın ıd biliyorsun ona göre istiyormuşsun gibi oluyor daha fazla detay gerekli hesabınızı alabilmeniz için.

3. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Support ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.