Hesabın kapatılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßЄRĿĪИ™KÂPĿÂИı™[G♥] tarafından 31 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba öncelikle ben 3.5 yıllık darkorbit oyuncusuyum hayatımda 3 4 kere bot kullanmaya calıstım ama beceremedim en son 4 ay önce bot kullandm 1 günlük sadece tabi ondan sonra 2 hafta sonra hesabım kapatıldı bu konuda yardım bekliyorum 4 aydır hesabım kapalı 3.5 yıldır oynuyorum uyarı bile almadan hesabım kapatıldı haklısın banned vermekle ama ilk olarak bi uyarı gönderilmesi gerekmez mi ve bu bot oyundan biri tarafından önerildi bana oyunun yasaklamadığı tek bot diye lutfen bu konuda yardımcı olunuz hesabım daha ne akdar kapalı kalacak

ID :
    ßЄRĿĪИ™KÂPĿÂИı™[G♥]
    SERVER: TR1
    KAPATILMA TARİHİ : Belirsiz 4 ay önce

2. Merhaba ,

Bot sistemi bir çok defa değiştirildi. Uyarısız bir şekilde direkt olarak süresiz kapatma sistemindeyken tespit edildiyseniz direkt kapatılmıştır. Bu konuda forumdan yapabileceğimiz birşey yok maalesef.

Ayrıca illegal programlardan dolayı süresiz kapatılan hesaplar için support'unda yapabileceği birşey yoktur.

İyi forumlar.

3. benim emeğim ne oalcak peki cöp mü

4. Merhaba ,

İlk olarak aşamalı ceza sistemi vardı fakat yeterli olmadığı için değiştirildi. Sonra daha farklı bir sistem geliştirildi ama baktılar bu sistemde caydırıcı olmuyor en son olarak uyarısız ve direkt olarak hesapların kapatılması sistemine geçildi.

Şu an hala bu sistem geçerli ve tespit edilen hesaplar aşamasız-uyarısız direkt olarak süresiz kapatılıyor.

Bu konuda bizlerde forumda bir çok defa uyarıla yaptık fakat pek etkili olmamış. Eğer 3.5 yıl gerçekten el emeğiniz ile oynadıysanız kullanmayı keşke hiç denemeseydiniz.

Dediğim gibi forumda zaten bizim yapabileceğimiz birşey yok. Support'a ulaşsanız da farklı bir cevap vereceklerini sanmıyorum çünkü süresiz kapatılıp sistemden siliniyorlar.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.