Hesabın Test Serverinde Kalması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =Düzceli81= tarafından 25 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle Merhaba Arkadaslar Geçtiğimiz Aylarda Test Serverleri Açılımı Sırasında Benim Hesabım Test 4 Serverinde Kaldı Ne Geri Alabiliyorum Nede Yardım Maili Attığım Darkorbit Yöneticileri Yardım Ediyor.Bunun İçin Ne Yapmam Gerekiyor Lütfen Yardımcı Olun

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Hesabınıza erişemıyorsanız lütfen yeni bir hesap açarak support ekibine ulaşın ve ardından eski hesap bilgilerinizi (ID gibi) supporta iletin :
    Yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

3. Sunucu seçim yerinden kendi sunucunuzu seçtiniz mi ?

4. Sunucuda kalmak da ilginçmiş. Sunucu değiştirmek istediğinizde ne oluyor, nasıl kaldınız?

5. ateistkeci

ateistkeci User

Ne tür bir hata ile karşılaştığını anlatabilir misin?

6. Nasıl Anlatsam Hesap Adı Ve Şifremi Girdikten Sonra Ufak Kutu İçersinde Bana Test Server 4 Girişi İçin Tekrar Kullanıcı Adı Ve Şifre İstiyor Giriyorum Ama Nafile

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Support Ekibi ile iletişime geçtiniz mi?

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.
  8. Yani Daha Önce İletişime Geçtim Ama Faydalarını Göremedim Başka Hesaptan Arkdaslar Kısmından Bakıyorum Hesap Açık Gözüküyor Ama Giriş Sağlayamıyorum

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Daha önce iletişime geçmekten kastınız bahsetmiş olduğunuz bu sorunla ilgili mi? Eğer değilse lütfen Support Ekibi ile iletişime geçebilir misiniz?

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* ve .Paradoks. bunu beğendi.
  10. Evet Bu Sorunla Alakalı İrtibata Geçtim Fakat Yardım Edemediler

11. Aliens

Aliens User

Siz yönetim için olan Test Sunucusuna girmişsiniz. Test3 - Test4 - Test5 ve Test6 oyuncuların girmelerinin yasak olduğu sunuculardır. Onlar yönetim paneli isim ve şifresiyle erişilebilecek gizli sunuculardır. Sizin ekranınıza o sunucu nasıl geldiği hakkında hiçbir fikrim yok. Şayet Test2 açıldıktan sonra adres çubuğuna Test4 yazdıysanız orasını bilemem. Ama bu durumdan ötürü mü yardımcı olamadılar fikrim yok; zira belirttiğim gibi bu sunucuya erişmeyi denemek yasak.

.Paradoks. bunu beğendi.
  12. Asıl hesabının ID sini veya profil linkini supporta atıp benim hesabım test te kaldı dersen durumu çözeceklerdir fakat sen hiç bilgi atmazsan adamlarda müneccim olmadığından ne support ne de forum sana yardımcı olabilir :D

.Paradoks. ve ☾☆__GÖKMEN bunu beğendi.
  13. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

Başka bir hesapla kullandığın hesabın serverine girip pilot profilinden nickini aratarak ekran görüntüsü al supporta gönder sunucuna geçirirler benimde başıma gelmişti yardım ediyorlar.

14. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Oyuncularımızın da belirtmiş olduğu gibi, bahsetmiş olduğunuz bu hesabın pilot profil linki, ID'si gibi bilgileri Support Ekibi'ne ileterek tekrar bilet oluşturunuz sorununuz ile ilgili.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.