Hesabınız çalınırsa bir anı ve öneri..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 22 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Bunu yazma amacım kimseye akıl verme vs değil başımdan geçen bir olayı anlatmak ve ne yapacağını bilmeyenler için yapabilcekleri çok şey olduğunu hatırlatmak.2008 yılında bu oyunu açmıstım birkaç ay oynayıp bıraktım sonra K.online adlı oyuna bulaştım asıl olay orda başlıyor çok güzel çar dizdim serverda tanımayan yoktu beni herzamankı gibi free takılırdım klana felan girmezdim 4 sene oynadım hile hurda ile işim olmaz zaten ne olduysa birgun foruma girdim frmtr (umarım yasak değil isim vermek) arada girip bakardım oyunla ilgili orda bizim server ın konusunda bir başlık Serverın en iyi çarı kops yapıyor işte resim .!!! hiç yapmadıgım şey ogun olcagı varmıs belkı ıyıkıde olmus oyunu bıraktım olanlar sayesınde neyse ben like tıklayınya ekran bi geldı gitti birşey oldu ben biraz işkillendim neyse çari pazara bıraktım uzandım kalktım dc olmus oyuna tekrar giriyim dedimben girerken butun şifreler word e yazılıdır klavye kullanmam kopyala yapıstır giriyorum oyuna hemen dc arka arkaya ve oan anladım çar gidiyor her çarım ful setli ozaman hepsi +9 set hepsı gitti şok oldum ilk ama dedim bırakmam peşini bulcam bunu sonucta birşeye emek veriyorsanız oyunu hakkı ile oynuyorsanız bu hersey için geçerli acıtıyor yoksa neyse çok güzel bir dilekçe yazdım ayrıntılı olarak tek tek ne oldugunu gittim savcılığa savcı sğl'sun uzun dilekçemi özetledi ve onun dilekçesi ve benim dilekçekle bilişim suçlarına gittim orayada verdim en azından içimi rahatlattım bulunmasa bilee. Amaaa aradan en az 6 ay sonra bana cepten bi telefon taa Ankara bir ilçeden karakoldan bir polis oldugunu soyleyen biri ben ınanmadım 3 kağıt sandım tel verdı ben aradım :) bana bir oyundan dolayı soyuldugumu ve bulundugunu ve bunu yapan kişinin babası yanında oldugunu söyledı adam teli aldım benım sucum yok ben bilgisayar bılmem oğlum yazları gelır vsvs dil dokuyo hayır dedım çekcek cezasını polis arkadaş girdi araya adam kamuda çalısıyor ve bu ola duyulursa işinden olur dedi ve bana dilekçede oyun için harcanan para ve değerini vereceğini söyledi bende kabul edip sikayetimi geri aldım ama işin ilginci birkaç ay sonra bana bi mahkeme kagıdı bilişim işin ucunu bırakmamıs olay sac ayagı Ankaradan baska şehire baska kişilerde varmış benı mahkemeye çağırdılar ok gittik dedim ben ilk Ankaralı kişiden masrafımı aldım ondan şikayetçı değilm dedım hakıme ama diğerleri beter olsun :) yanı kamu davası acıldı hepsıne yanı siz siz olun emek verdıgınız işin peşini bırakmayın aman gıttı dıye ve siz hırsızlar baltayı taşa vurmayın inaın elleriyle koyulmus gibi bulunuyorsunuz.
    Biraz uzun oldu ama bilgisi olmayanlar bilgilensin istedim.
    İyi Akşamlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.