Hesap Ayarları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ву¢αяιzмα tarafından 24 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi akşamlar değerli moderatörlerim ve oyuncu arkadaşlarım. Hesap ayarlarımı yapmaya çalışırken sürekli böyle bir tablo geliyor. şifre bölümüne ne yazarsam yazayım yinede kabul etmiyor. facebook üzerinden direk bağlanıyorum ve ben bu bağlantıyı iptal edip site üyeliği yapmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımın yorum atmalarını istiyorum.[​IMG]

2. Merhaba ,

Gerekli bilgilerinizle birlikte anlaşılır olarak durumu support'a bildirebilirsiniz. Facebook üzeriden oyuna başladıysanız normal site üzerine geçiş için ancak support yardımcı olabilir.

İyi forumlar.

3. Tamamdır. supporta ayrıntılı olarak bilgi verdim. inşallah sorun en yakın zamanda düzelir. peki kaç dakika içinde cevap alabilirim?

4. Merhaba ,

Yoğunluğa göre değişebiliyor fakat genel olarak en geç 48 saat içinde yanıt gelmesi gerekiyor.

İyi forumlar.

5. fırat5656

fırat5656 User

nickNASIL DEĞİŞTİRİLİR

6. KARANLIK

KARANLIK User

Pilot profiline giriniz.Ardından profili düzenleye tıklayınız.Ekrana çıkan bilgilerin en üstteki nickinizdir eskisini silip yenisini yazınız.Ancak bu sadece oyunda gözüken nickinizi değiştirir giriş nickiniz eskisi gibi kalacak iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.