Hesap Banlanması Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Valuxa tarafından 30 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Valuxa

Valuxa User

Hesabımı banladılar bug yapmadım delux paketimde yok görevde yapmadım. Parasıyla %400 ile geldiğinde uri çekiyordum kkartı ile neden sıralamaya oynayan gemim ban yedi kurunun yanında yaşmı yaktınız. Mağduriyetim giderilsin lütfen..

heatcontrol ve DİKKAT_ATARLİ_54 bunu beğendi.
  2. Zagor-yeni

Zagor-yeni User

Yapmışsındır diye itham etmicem ama Helix' inde bugu vardı. Yani Helix günü olmadan fazladan uri çekilebiliyordu. Yani kanıtın olmadan kendini ispat etmen biraz zor olur hani hapise düşen herkes suçsuzdur misali.
    O yüzden maillerine gir, uri çektiğin günün dekontunu bul ve sorununla birlikte support a at. Helix saatleri incelenip haksız bir banlama varsa sorununu çözerler merak etme.
    Yapıcı bir eleştiri olarak algıla amacım seni rencide etmek değildi umarım sorunun çözülür.

3. Valuxa

Valuxa User

Hepsinin dekontu var eksiksiz olarak. 1 defa çekilmedi belki 30 belki 50 kere belki fazlası son 6 8 aydın epeyi para harcandı bu hesaba Kesinlikle bug yapmadım Radeon gemisini herkez bilir. tr4 - 6 da.

heatcontrol bunu beğendi.
  4. Zagor-yeni

Zagor-yeni User

Yapılan banlama yaklaşık 2 hafta içerisinde çekilen uri ile alakalıdır. O yüzden tahminim geçtiğimiz 2 hafta içerisinde çekilen urilerin dekontunu at supporta zaten yönlendirirler. Umarım en kısa sürede çözerler.

heatcontrol ve Valuxa bunu beğendi.
  5. Merhabalar,

Banınızın haksız olduğunu düşünüyorsanız lütfen Support ile iletişime geçiniz. Tarayıcı ve Anasayfa'nın en altında yer alan Support kısmından iletişime geçebilirsiniz.

İyi Forumlar.