Hesap Borçlandırılması !!! Yardım edin !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cubikon_232 tarafından 5 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hesabımı borçlandırmışlar hesap borçlandırması yüzünden hapse girer miyim lütfen bana bilgi verin sebepsiz yere hapse girmek istemiyorum

Adminler lütfen yardım edin !!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2014
  2. Merhaba ,

Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

3. Modum hapse girme ihtimalim var mı yoksa asadece hesabımmı kapalı kalacak?

Modum yardımcı olurmusun bir şey sordum acil !!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2014
  4. Merhaba ,

Hiç başıma gelmediği için bilgim yok fakat verdiğim konuda açıklamalar olması gerekiyor. Yasalara göre olabilir de kesin birşey diyemeyeceğim.

İyi forumlar.

5. BENDEN HABERSİZ ÇEKİLMİŞ HESAPTAN URİDYUM BAŞKASI HESABIMA GİRMİŞ OYUNDAKİ HESABIM KAPANSIN UMRUMDA DEĞİL BEN HAPSE GİRMEK İSTEMİYORUM ADMİNİM NE YAPACAĞIM :(

6. Merhaba ,

İlk olarak forumda tamamen büyük harf ile mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

Bu konuda forumda bizlerin yapabileceği birşey yok maalesef. Gerekli bilgilerinizle support ile iletişim kurmanız gerekiyor. Ayrıca kredi kartı hangi banka'dansa oranın müşteri hizmetleri ile iletişim kurabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Başkasının yaptıkları yüzünden mağdur oldum şimdi ben ne yapacağım haksız yere hapse mi gireceğim ?

8. Merhaba ,

Dediğim gibi support ile iletişim kurup durumu anlaşılır olarak bildirin. Ayrıca bankanız ile görüşüp ne yapılabileceğini öğrenmeye çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. bigpoint neden para hesabına yatmadan uriyi gönderiyoda adamı borçlu çıkarıyo...
    hiç bişe olmaz ne hapsi internet üzerinden millet birbirine ne kazıklar atıyo sanal bi uri denılen şey yüzünden hapsemi gircen :confused:

10. Allah razı olsun içime su serptin kardeş

11. Merhaba ,

Hesap borçlanması ile ilgili verdiğim konuyu inceleyiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.