Hesap Borçlandırma Borç fatura göderme !!!Lütfen Bakın ...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cubikon_232 tarafından 4 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar Sayın Adinler forum yöneticileri benim yan darkorbit üyeliği var onunla bir başkası benim hesabıma girerek kredi kartımda kayıtlıydı onunla uridyum çekmiş ve bana 2 de bir borçlandırma mesajı geliyor parayı ödemezzsem hapis cezası verilecekmiş ben şimdi suçsuz yere cezamı yiyeceğim hesap kapatılmış bana mesaj geliyor Allahını seven adminler bana yardım etsin :(:(:(:(:(lütfen ben oyunu hakkı ile oynayan oyunculardanım lütfen bana yardım edin ceza yemek istemiyorum Saygılar ....:(:(:(:(:(:(:(:(:(

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bizim bu konuda maalesef yapacağımız bir şey bulunmuyor.

Lütfen Kredi kartı ekstranızın örneği , İD Numaranız ile Support ' a durumu açık bir şekilde izah edin.

Forum üzerinden bizim bu tür konularda yetkimiz bulunmuyor , Support size kesinlikle yardım edecektir.

İkinci olarak size önerim ; Kredi Kartı Alışverişinizde kendi güvenliğiniz için bir Sanal Kart oluşturun.

Sanal kart , İnternet Bankacılığı kullanılarak , İstenildiği anca kapatılabilir yada açılabilir.

Support - Teknik Destek ekibine ulaşmak için ; Support - Destek Ekip İçin

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.