Hesap borçlanması !!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CheeToS34 tarafından 24 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CheeToS34

CheeToS34 User

arkadaşlar durduk yere 72 tl odemeseniz hesabiniz kapatilacaktir die mesaj geldi arkadasimla ayni carti ininal cart kullaniyoruz bu ceza neden geldi cezami anlayamadim supporta sikayet ettigm hicbise geri donmuyor cevaplar msn mi gidiyor anlamiyorum yardim edin 72 tl ye yeni hesap alirdim ben

2. KARANLIK

KARANLIK User

Bu durumda size ancak support yardımcı olabilir.Supportan gleen cevaplar hesabın kayıtlı olduğu maile gelmektedir.İlk gelen cevap otomatik cevaptır.İkinci cevabı bekleyiniz.

3. Hesap Borçlanması Nedir?

Hesap borçlanması kısacası şu şekilde özetleyebiliriz. Sistem üzerinden genellikle kredi kartı ile herhangi bir içerik satın aldıysanız ve satın aldığınız içeriğin bedeli bizim hesaplarımıza geçmediyse borçlu duruma düşersiniz. Buna hesap borçlanması denilmektedir.

Hesap Borçlanması Neden Oluşur?

Borçlanmanın oluşması çeşitli sebeplere bağlıdır. Maddelemek gerekirse;
    • Kredi kartının limiti dolu olduğu halde alışveriş yapmaya çalışılması,
    • Başkasına ait kredi kartı kullanılması,
    • Bir kredi kartının birden çok hesaba kullanılması,
    • Ödeme bilgilerini girerken bilgilerin eksik veya yanlış girilmesi,
    • Kartın internet üzerinde sanal pos uygulamasına kapalı olması,
    • Başarı ile gerçekleşen ödemenin banka ile irtibat kurularak geri çekilmesi,
    • Limiti yeterli olan kartla yapılan alışverişten sonra, ilgili ödeme hesabımıza geçmeden başka bir işlem yaparak kartın limitinin dolması,
    • Üyeye ait bankanın ödemeyi provizyonda (beklemede) gereğinden fazla sürede tutması,
    • Ödeme aşamasında bankanızın güvenlik önlemi olan 3D Secure / SecureCode uygulamalarında yanlış bilgi girilmesi,
    Gibi sebeplerden alışveriş işleminiz başarısız olur ve ödeme tahsil edilemez. Bu sebeplerin herhangi birisinin gerçekleşmesi halinde eğer satın almak istediğiniz ürün hesabınıza geçmiş ama ödemeyi tahsil edemezsek borçlu duruma düşersiniz.

Hesabım Borçlandı Ne Yapmalıyım?

Eğer hesabınızda bir borç durumu meydana geldiyse kullanıcı adı ve şifre girişinden sonra şöyle bir uyarı ile karşılaşacaksınız.

Üstteki görüntüyü incelerseniz bir alışveriş talimatının geldiğini ve bunların esas ödemesi olan toplam 340,58 EUR'luk ücretin tahsil edilemediğini görürsünüz.

Yapmanız gereken; esas ücrete dahil edilen "İptal Ücreti" ile gereken miktarı hesaplarımıza göndermektir. Tekrar örnek imajı incelerseniz borçlandırma ve iptal ücretleri işleminden sonra ödenmesi gereken gerçek tutarın; 340,58 EUR olduğunu görebilirsiniz.
    *** BU ÖRNEK BİR RAKAMDIR SİZİN BORCUNUZ FARKLI OLABİLİR ***
    LÜTFEN KENDİ BİLDİRİM EKRANINIZDAKİ RAKAMA DİKKAT EDİN!
    Daha Fazlası İçin **************************

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Nisan 2014
  4. Merhaba ,

Buradaki konuyu inceleyiniz. Ayrıca durumu anlaşılır olarak support'a bildiriniz. İlk olarak otomatik bir mesaj gelir. Daha sonra yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

Forumdan bizlerin yapabileceği birşey yok maalesef.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.