hesap boşaltma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AHMETİSTEK01 tarafından 14 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bugün hesaba girdiğimde birisi hesabımdaki irisleri cephaneyi birkaç birşeyi sattını gördüm lütfen yardımcı olunuz 5 milyon cephane vardı hepsini satmış irisler 16 lvdi satmış cok mağdurum bana yardımcı olunuz

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Maalesef yapabileceğimiz birşey bulunmamakta . Hesap güvenliğinizden kendiniz yani sizler sorumlusunuz.

Buradan daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

İyi forumlar

3. ya tamamda bir olay oldu şimdi birtane ******** girip yaptı yapacanı yardım istiyorum benim tr3 sıralamada hesabım vardı irisleri patlatı tgc yüzünden geri verildi işinize gelirse yardımcı oluyorsunuz şimdide yardım istiyorum

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İlk olarak geçmiş olsun;Eğer TGC üyesi iseniz bir kereye mahsus olmak üzere patlayan irisleriniz geri verilebilir,fakat bahsettiğiniz gibi hesabınız bir başkası tarafından ele geçirilip boşaltıldıysa bizlerin yapabileceği bir şey bulunmamaktadır,hesaplarınızın sorumluluğu sizlere aittir.

iyi Forumlar.

5. teşekürrler ama lütfen zor durumdayım o kadar para yatırdım o hesaba

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu konu ile ilgili support ile iletişime geçiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.