Hesap Çalınmalarının Önüne Geçilmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ATMOSFER_16 tarafından 2 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yeni e-posta yazan kısımda mevcut e-posta adresi gözüksün

1. evet gözüksün ben mailimi çaldırmam

oy sayısı 1
    16,7%
  2. hayır gözükmesin en azından genel bi güvenlik olur

oy sayısı 5
    83,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun ana sayfası hesap merkezi kısminda e-posta bölününde yeni e posta yazmasına rağmen oyunun bağlı olduğu email adresi gözükmektedir. bu engellenirse sadece yeni e posta yazılması gereken kısım olursa tahminen mail çalma yolu ile hack lenen oyunlar mümkün olduğunca azalacaktır. oyunun bağlı olduğu mail orda yazmazsa sadece kişinin kendisi ve oyun merkezi bilir ilgili mail adresini.

2. MKS-705

MKS-705 User

maili çalmaya davetiye çıkrıyorsun.. -1

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konu başlığının yada içeriğinin tamamını büyük harfler ile yazmak yasaktır. Bağırmak manasına gelir ve etik değildir.

İkinci olarak bu bölüme konu açarken , konunuza üyelerin oy verebilmesi açısından anket eklemeyi unutmayınız.

Keyifli Forumlar

4. dikduran1

dikduran1 User

çok daha zafiyet olur emin ol mailin görünmesi...

5. benim amacım orda hiçbir surette oyunun bağlı olduğu mail gözükmesin bu mu mail çalmaya davetiye

maksat zaten görünmemesini sağlamak

6. destekliyorum mail adresi gözükmesin

7. önce maili saglama alıcaksın birde bu çalınan hesaplar türkiyede hangi ilde çıkıyor ???

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.