Hesap çalınması hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Katakulli.33 tarafından 2 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dün hesabımın çalındığıyla ilgili olarak konu açmıştım ama sağolsun modum bana cevap hakkı vermeden konuyu kilitlemiş. dün akşama kadar konuyu iyice araştırdım. Modlar için "demek hesabın çalındı" demek ne kadar kolay dimi? çünkü biz gerizekalıyız ki şifremizi başkalarıyla paylaşıyoruz... Bugüne kadar kimseyle şifremi paylaşmadım. Hesabıma hep evimdeki pc den girdim. nadir olarak avukatlık bürosunda çalıştığımı da belirterek söylüyorum işyerinden girdim. Harici olarak başka bir yerden giriş yapmadım. hesabımı da kimseye satmadım. Şikayet edeni dinlemeden yargısız infaz yapmayın. Anlamadan dinlemeden N/A resmen. Maalesef yapan kişi şifremi bi şekilde(trojan bile mümkün) öğrenmiş. E-posta adresimi de değiştirmiş. Ancak bu durumda benim mail adresime posta gelmesi lazım, gelen kutusuna silinmiş öğelere, kurtarılabilir öğelerin hepsine baktım hiçbir yerinde iz yok. Ayrıca, mail adresime girilen lokasyonlara da baktım farklı bir lokasyondan giriş yapılmamış. Bu nasıl olabilir? sadece izahatını bekliyorum. Art niyetli olarak hesabını satıp sonra hesabım çalındı diyenler elbet oluyor ama gerçek mağduriyetler karşısında da benim gibi oyuncular hiçbir şey yapamıyor. Böyle saçma mantık mı olur? "bir insanın hesabı neden çalınsın? ya kendisi satmıştır ya da şifresini birine vermiştir sonra da gelip burda ağlanıp sızlanıyor" gibi düşüncede oldukça siz de hakka giriyorsunuz. Yetkili kişilerden gerekli yardımı yapmasını bekliyorum. Eğer hesabımı geri alamayacaksam banlayın gitsin o zaman. O kadar saatler boyunca yaptığımız emek, gece-gündüz verilen emek çöpe gitsin. Bigpointin umurunda mı? Nasıl olsa yeni başlayınca paralı paketler var bi daha yaparız dimi...

Hesabımın geri alınması için veya çare bulunamazsa banlanması için hesapla ilgili ne kadar bilgi gerekiyorsa verebilirim. İlk mail adresi bana ait. Hesabı satın aldığını ve para gönderdiğini iddia eden biri varsa itiraz etsin size söylesin, o zaman ne yaparsanız razıyım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ekim 2020
  2. Hesap çalınmalarıyla ilgili artık destek verilmiyor. Hesap güvenliği oyuncudan sorumludur diyorlar. Supportta yazdıysan bu şekilde cevap alacaksın. Forumdan bu konu da zaten yardımcı olmuyorlar. Ayrıca biri hesabım çalındı diyorsa mutlaka hesap ticareti sırasında veya indirmiş olduğu yardımcı program nedeniyle gerçekleşmiştir buna hiç şüphe yok. Senin dediğin gibi olsa sıralamada rütbeli bir çok hesap var o hesaplar neden hiç çalınmıyor???

Son düzenlenen: 2 Ekim 2020
  3. Milly

Milly User

Dostum emeklerin konusunda haklısın fakat forumdaki resmi duyurular kısmında hesap çalınması hakkında bilgilendirme diye bir konu var artemis adminin önceden açtığı dilersen bir göz at derim orada uyarısını yapmış bu olayla ilgili..

4. güzel kardeşim iyi güzel hoş söylüyorsun da hesap ticareti yapılmadığını nasıl ispatlıyayım sana. disc adresi vereyim server söyliyim gel izah edeyim. Yeminle nasıl yapıldığını anlasam buraya bile yazmayacam ama inan ki anlamadım. Adam mail adresime girmiş işini bitirip çıkmış maili değiştirmemiş. Bu mesele de şeye döndü, elle kasanlar 20 saat oynadığında da soğuma süresine takılıyor ama bot gibi işlem görüyor.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim ve uygunsuz üslubunuzdan dolayı hesabınıza cezai işlem uyguladım. Oyuna girişte belirtilen GİŞ sözleşmesinde de belirtildiği gibi hesap güvenliğinden sadece ve sadece kullanıcı sorumludur. Girdiğiniz herhangi bir site, tıkladığınız herhangi bir link bile hesabınızın çalınmasına sebep olmuş olabilir ve bunu biz bilemeyiz. Konuyla ilgili olarak Support biriminden yardım istemeniz gerekmektedir. Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.