Hesap Çalınması ve Support'un Verdiği Form

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALONE_WOLF_☾☆ tarafından 28 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,
    Hesap çalınması halinde support hesabı geri verecek mi? Daha önce form ya da başka yolla
    email dahil hesabını çaldıran geri alabildi mi? G.İ.Ş kurallarına göre verilmemesi lazım; lakin aldığını iddia eden şahıslar mevcut. Sosyal medyada bu konuyla alakalı sayfalar var. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    Saygılarımla.

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Bildiğim kadarı ile hesabın size ait olduğunu kanıtlayabilirseniz size yardımcı oluyorlar.

İyi forumlar...

3. Merhabalar,
    Hesabı geri alabiliyor muyuz? Net bir cevap verirseniz sevinirim.
    Saygılarımla

4. benimde çalındı hesabım tüm belgleri tamamladım attım sonuç bekliyorum bakalım alacakmıyım hesabımı

5. helebidur2

helebidur2 User

ALAMAZSINIZ.boşuna kafa yormayın.................................................................

6. elektro

elektro User

alan var ama

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hesabınızın çalınması durumunda supportun size verdiği belgeleri eksiksiz bir şekilde doldurmalısınız ki hesabın gerçek sahibinin siz olduğu anlaşılsın.

İstenilen evrakları ve verilen formu tam doldurduğunuz zaman Yönetim inceleme yaparak size dönüş sağlar.Bu konuda kesin cevap yazamayız, karar Yönetime aittir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Haziran 2018
  8. Merhabalar,
    Görüş bildiren arkadaşlara ve modlarıma teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.
    Saygılarımla.

9. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

do support ekibi derin uykuda. siz o hesaptan umudunuzu kesin :)

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.