Destek Hesap çalınması

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve K-A-R-A-D-E-L-İ-K tarafından 10 Ocak 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba bugün uzun süre sonra oyuna girdim çok eskiden oynadığım bir oyun olduğu için zaman zaman ara verirdim bugün girdiğimde hangarımdaki eşyaların silindiğini gördüm irislerim satılmış lf4 ekstralar pet protokolleri lazerler her şeyimi satmış görünce yıkıldım çünkü 2013ten beri oynarım bu oyunu e postam çok eskiden kayıt olduğum için erişimimin olmadığı bir eposta epostamı ve şifremi değiştirmek istiyorum supporta yazdım bu konu beni etkilediği için buraya gereksinimi duydum tavsiyeye açığım şimdiden teşekkür ederim.

2. hesabın içide boşalmışsa daha ne bekliyon oyunu bırak düzelene kadar.oyun düzeldiğinde sıfırdan adına kayıtlı bir maille başlarsın

3. dostum iyi söylüyorsun da 13 yıllık hesap yani ben şimdi bile bu hesapla zorlanıyorum yeni hesabı nasıl kasıcam

4. ne olmasını bekliyorsunki mail bilgisi yok hesaba en son nezaman girdiğin belli değil ne yapılmasını bekliyorsun.support nereden bilecek hesabın sana ait olduğunu mail bilgilerini unuttuğunu neyine güvenecek.bende bir hesap geçireyim elime mailini üzerime almak için maile ulaşamıyorum bilgileri unuttum diyip mail değişikliği isteyeyim.bir mail bilgisini bir köşeye kaydetmemişsen pekte önemli birşey değilmiş senin için unut gitsin yeniden başlarsan başlarsın başlamazsan sen bilirsin.bu işin olu yok.

5. ELIMINATOR

ELIMINATOR User

Geçmiş olsun. Üzerine soğuk su içmekten başka yapılacak bir şey yok gibi.

6. eyvallah aga konu kapanabilir

7. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Şifrenizi kimseyle paylaşmadıkça veya bilgisayarınıza zararlı, güvenli olmayan yazılımlar yüklemedikçe hesabınızın çalınması veya zarar görmesi mümkün değildir. Tüm bunlar kullanıcı olarak sizlerin sorumluluğundadır ve bu tarz taleplerde herhangi bir geri yükleme veya hesap iadesi yapılamamaktadır.

Talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.