Hesap çalınması.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PЯΞδΤIGΞ tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mod'larım ve arkadaşlarım öncelikle G.İ.Ş'i okudum ve çalınan hesabın sahibine geri verilmeyeceğini biliyorum. Ama böyle böyle nereye kadar? Sıralamada olan ve oyuna para yatıran insanların irisleri patladığı zaman 1 seferliğine iade ediliyorsa bende oyuna para yatıran birisiyim, hesabım çalındı ve yaşım küçük olduğu için dava falan açamıyorum. Şimdi ben ne yapayım?

dipnot: adam hesabımı satılığa çıkarmış :mad:

2. edinak1979

edinak1979 User

diroit iade edilmesi sadece sistem hatalarındaydı sanırım

3. olabilir bende hatırlamıyorum ama çalınan hesabın geri verilmemesi kadar büyük bir saçmalık olamaz.

4. edinak1979

edinak1979 User

a kişisinin b kişisinin çarını sahiplenmemesi için koyulmuş bir kural olabilir

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Öncelikleböyle bir olayın olmasına üzüldüğümü bilmenizi isterim ama malesef bizim forumda yapabileceğimiz hiç bir şey bulunmamaktadır DO takımı oyuncuların rahat bir şekilde oynamaları için elinden geleni yapmaktadır ve halen yapmaya devam ediliyor örneğin pilot profili yani oyuna giriş hesabın sabit olması ama oyun içinde ki nickin farklı olması sizin yararınıza olan bir çözümdü GIŞ kurallarındada dediği gibi hesap güvenliği size ait olduğundan bizim yapabileceğimiz birşey bulunmamaktadır.

Keyifli Forumlar.

6. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Sizin de dediğiniz gibi hesabınızın çalındığına dair kanıtlar ile birlikte savcılığa baş vurabilirsiniz.

Keyifli forumlar

7. Cloud

Cloud User

Bence mahkeme ile başını belaya katma hesabının güvenliğinden sen sorumlusun.

Gmail hesabı kur ve oraya kaydet kimse çalamaz gmail'den

İyi forumlar

8. afedersiniz ama Gmail'in çok ahmakça bir şifre sıfırlama olayı var, hesabın ne zaman açıldığını, en son ne zaman giriş yapıldığını bilseniz şifre sıfırlamaya yetiyor. Support'a attığım mesaja cevap geldi ve savcılık tutanağı istiyorlar. onu alınca verecekleri de mâlum. en iyisi yeni hesap, yeni paralar, yeni maceralar.

herkese teşekkür ederim.

9. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Tekrardan geçmiş olsun dediğim gibi buradan yapılacak bir şey yok. Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.