Hesap Çalınmasına Karşı Önlem Alma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mcqeen tarafından 15 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mcqeen

Mcqeen User

21 yy da yaşıyoruz. Siz nasıl önlem alıyorsunuz? Başıma gelmez demeyin :) Var mı bir taktiğiniz?

Support hesap geri almak için 2 sayfalık form dolduruyormuşsunuz. Ben o formu istedim bana vermediler. İlla hesabım çalınırsa mı verecekler ama o zaman da bilgilerimin çoğunu unuturum. Sonuçta 2008 açmışım hesabı dün ne yediğimi hatırlamıyorum. Benim kullandığım taktik buydu oda işe yaramadı. Bu support hiç anlamıyorum. Bilgilerimi not edip saklayacaktım bir yerde.

Var mı 2 sayfalık formda ne yazdığını bilen :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2018
  2. Merhaba,

Hesap güvenliği hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

Hesap çalınmasıyla ile ilgili forum bu problemi yaşayan kişilere support destek birimi tarafından yönlendirilmektedir.

Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim..

Mcqeen bunu beğendi.
  3. Mcqeen

Mcqeen User

Çalınırsa diye hemen geri alabilmek için 2 sayfalık formda ne soruları var diye merak ettim. O soruların cevaplarını not alacaktım sadece. Ama sanırım bilen kimse yok. Support yazdım cevap gelmedi. :)

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Hesabınıza ait bilgiler. İlk nickte sorulur, açılma tarihide sorulur Kısacası hesabın size ait olduğunu kanıtlayacak her şey sorulur. Bunlardan en önemlisi ödeme sistemini kullandıysanız buna dair ödeme bildirimleri, ödeme yöntemlerinde kullandığınız kartların hesap dökümlerinde bulunan satın alma bilgisi ,numaralar vs. sorulur.

İyi Forumlar.

Mcqeen bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.