Hesap Çalma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HEVAL_DESTROYER tarafından 21 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sa

Son düzenlenen: 21 Ocak 2018
  2. Kendi iradenle bu işi yaptığın için bunun dönüşü olmaz.Satış yaptıysan bu zaten suç kimse yardımcı olmaz.

3. Hesabı kapattırmam mümkün mü

4. Supportta ticet atın ID numaranızla birlikte belki birşey yaparlar.Bu arada mail adresi ve şifre değişikliği yapabilirseniz hesabınızın kontrolünü geri alırsınız.

5. ''Bu hesabı başka bir oyuncudan satın almadım ya da oturum açma bilgilerini başka bir kişiye satmadım/vermedim. Polis soruşturması sonucunda farklı bir sonuca ulaşılırsa, ikamet ettiğim ülkede tarafıma uygulanabilecek hukuki yaptırımların bilincindeyim. '' Yazıyor hesap çalıntı formunun sonunda ne gelir ki başıma ?

6. Hesabın için kredi kartı ile alışveriş yaptıysan git bankaya bu firmaya yapılan tüm ödemeleri geri istiyorum de hesap komple kapansın.

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kendiniz onaylayıp maili oyuncuya devrettiyseniz ,işlem kendi onayınız ile olduğundan bence sonuç olumsuz olur.Sürekli olarak uyarı veriyoruz ,hesap paylaşımı / ticareti yasaktır.Bu durumda Darkorbit zaten sorumluluk kabul etmez.Ancak hack edilerek bir çalınma söz konusu ise supporta yazınız talebiniz incelenir .
    Keyifli forumlar..

8. By_LED

By_LED User

* hesap alışverişi yasak DO yönetimi bişi yapamaz.
    *Eğer Bıgboint bağlantısı varsa isteğe bağlı olarak hesabı silebilirsin süresiz bir şekilde .

9. Bütün ödemeleri geri alırsam hesap kapanır mı