Hesap dondurma / banlatma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ozgurbıgboy tarafından 9 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hesabım bilmediğim yollarla takas ve satışta biriyle anlaşmadığım halde çalındı sonraki gün giremedim şifreyi defalarca kez kontrol ettim ama yinede olmuyor

acaba global id sini ve normal id sini bildiğim hesabı dondurma yada banlatma ihtimalim varmı ???

mahkeme yoluna gidemeyeceğim yaşım pek yeterli değil

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Özet: carını geri alamazsın üğraşma :)
    hesap ile ilgili konular senden mesul dür oyunun en başında anlaşmayı okudum diye tik atıp geçiyorsun ya he işte orada bunu kabul etmiş oluyorsa hesap ile ilgili çok ama çokk fazla bilgin varsa bir ihtimal alma şansın var :) ama genede dediğin şeyin olma şansı yok

3. "takas ve satışta biriyle anlaşmadığım halde" demişsiniz , yani niyetiniz varmış veya bu konuda çalışmalarda bulunuyormuşsunuz zaten gibi bir izlenim çıkıyor o cümlenizden . kredi kartı ile ödeme vb. işlemler yaptıysanız bir ihtimal yardım edebilirler lakin oda bilgilerin silinmesi tarzında bir yardım olur, diğer türlü yasal yollara başvurmadığınız sürece bir işlemin yapılacağını düşünmüyorum

4. Aliens

Aliens User

Öyle bir seçeneğiniz kesin kanıtlarınız ile olmadan imkansız. Arkadaşlarında dediği gibi geminizi almanız yasal yollar olmadan imkansızdır. Daha dikkatli olursunuz gelecekte. Geçmiş olsun.

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlarımızın dediklerine katılıyorum.Geçmiş olsun diyelim , yine de bi support ile iletişim heline geçebilirsiniz fakat fazla umutlu olmayın.

İyi forumlar

6. Merhaba ,

Konuya katkı sunan Adminimiz 'e ve arkadaşlara teşekkür ediyorum.Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenmeye uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.