Hesap Erişimim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RooveMS tarafından 13 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RooveMS

RooveMS User

En son dün Tr4 Teki Hesabımı kastım çıktım bu gün girmeye çalıştım girmiyor a gidiyorum ana sayfaya geliyor ıd şifre yazıp giriş'e basıyorum bağlantı kesildi diyor hata bağlantısı geliyor. Ben bilgisayarda olduğunu düşündüm diğer hesaplarıma girdim giriyor yardımm.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2014
  2. Bendede oluodu sayfayı yenıle cerezlerı sil pc yi kapa oluo

3. weblamer

weblamer User

aynı sorun bendede var tr4 de gıremıyorum hıc bır supporta msj at demeyın supporta msj atıyorum kendine hayrı yok o supportun paramızla rezil oluyoruz bir oyun oynucaz dıye ya para verıyoruz bu oyuna hakkını verin aldıgınız paranın arkadaş..........!

yok format attım pc ye en temiz bole olur diye gene girmio bu sefer harbi oyunda sorun var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Kasım 2014
  4. RooveMS

RooveMS User

Evet ya daha pazar günü Uridium çektim yazık ama bizde oyuna emek veriyoruz emeği boşverin paramız gidiyor.
    Not:Lütfen Çerezleri silin demeyin her siteye sorunsuz giriyor hatta yabancı serverlerede giriyor tr ye girmiyor ve bu sorun ilk defa oldu.

5. weblamer

weblamer User

tr3 deyım su an ama tr4 de gırmıo :)) supporta msj atıom msj ımı gerı yolluyor :O)))

6. RooveMS

RooveMS User

Yardım

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Uslubunuzu lütfen düzeltiniz aksi taktirde cezai işlem uygulanacaktır.

Keyifli Forumlar

8. ÇORBACI

ÇORBACI User

TR1 de girmiyor şu an

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Oyundaki bağlantı ve kasma sorunlarını için lütfen buradan devam ediniz. Konun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.