hesap eşyaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ysn672 tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ysn672

ysn672 User

merhabalar 2 yıldır gemim kapalıydı ve bugün ancak açdırdım yoğun uğraşlar sonucu ve eşyalrım silinmiş kasti bi girmemezlik yapmadım eşyalarım geri verilir mi ? lütfen konuyu silmeyin 3 saat öncede açtım silinmiş

2. Merhaba ,

2 yıl boyunca hiç bir şekilde hesaba giriş yapmadıysanız bu tür durumlar olabiliyor. Yanılmıyorsam 6 ay ve üzerinde hesaba hiç giriş yapılmazsa kademeli olarak silinmeler başlıyor.

Support bu konuda yardımcı olabilir mi bilmiyorum fakat siz gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır şekilde support'a bildiriniz. Ayrıca açtığınız diğer konuda silinmemiş Burada duruyor.

İyi forumlar.

3. ysn672

ysn672 User

kusura bakmayın göremedim sağolun cevaplar için hayırlı ramazanlar , dediğim gibi gemi kapalıydı boş sayfaya atıyordu çar açık değildi eğer açık olsaydı supporta hak verecem fakat kapalı olunca bir şey gitmemesi lazım

4. Merhaba ,

Dediğim gibi forum üzerinden bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef. Support ile iletişim kurmayı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. ysn672

ysn672 User

merhabalar ben etrafımdakilere felan sordum bu imkansız dediler eğer çar boşaltısaydı argenin azalması ve ya silinmesi mümkün değil mümkün değil fakat support 12 saatir cevap atmadı

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arge hiçbir şekilde azaltılmaz ancak yeniden dağıtılması için sıfırlanabilir.Supportta yoğunluktan dolayı geç cevap verebiliyor onlarda sizin bizim gibi insanlar :)

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.