Öneri Hesap Güvenliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AHİRET_HAVA_YOLLARI tarafından 5 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şifre ve mail değiştirirken telefonlarınıza onay kodu gelsin mi ?

1. Evet

90,5%
  2. Hayır

9,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar benim bi önerim var gemi şifresi değiştirirken e-postamıza onay kodu gidiyor ve bunu bilen kişiler direk e-posta hesabımıza saldırıyor ve e-postayı alınca gemide gidiyor benim önerim gemi şiftresi değiştirirken bir seçenek daha olsuın ve onay kodu istiyenlerin telefonuna kısa mesaj ile iletilsin telefonlarımız zaten hep elimizin altında olduğunda daha güvenli olur.

İzmir_35 bunu beğendi.
  2. aynen katılıyorum isteyen e posta ile isteyen önceden kayıt ettirdiği telefon numarası ile değiştirsin.e postanın şifresinin kırılma ihtimali var telefon hep elimizde kimse bişey yapamaz

3. Merhaba,

Oyunda bir hesap bir tek kişiye ait olabilir. Yani e-mail'den e-mail'e aktarırken aynı kişinin kendi iki maili arasında aktarım olmuş olacaktır. Bu işlem esnasında da kimse sizin e-mail adresini öğrenemez. Sonuçta ikisi de size ait e-mail.

İyi Forumlar.

4. CİLΛ

CİLΛ User

olabilir ama telefon onay mesajı ücretli mi olacak

5. ANKARALI

ANKARALI User

bence çok iyi bir fikir

Son düzenlenen: 7 Ocak 2015
  6. bence mantıklı ama

7. kesinlikle :)

8. _DODGE_

_DODGE_ User

Bunun gibi forumda konular bulunuyor...

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

mail e giris cep e onay kodu koyarsaniz kimse maile giremezki.ustelik mail sifrenizi kimse ile paylasmak akil disi bir durum.mail e girerken sifre onay kodu istiyor cep e gelen onay kodunu girmeden maile girilmez yanlis girilirse de uyari geliyor.cep onayli yapin maili..ama + olarak darkorbitte guvenlik arttirilmali bunu kasitli olarak yapip caldiklari hesaplari satanlarla dolu sosyal medya.gunahtir emege yazik.

10. MaXiMuS

MaXiMuS User

%100 hesap güvenliği konumda sms onay kodunu yazmıştım :D

11. ÇokTa-TIN

ÇokTa-TIN User

telefon numaramızı değiştirince neyapcaz peki?

İzmir_35 bunu beğendi.
  12. ●53●

●53● User

Getirilmeli! Oyun Olumlu........

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.