hesap güvenliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √☻__ÐØЛΛŤƐŁŁØ__☻√ tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle benim hesabımın kayıtlı olduğu e-posta adresine ulaşamıyorum internet kafelere falan gitiğimde sağıma soluma her yere bakıyom ki şifreyi görmesinler çünkü şifre aşırı basit bişey o gün yine internetteydim hesabımdaydım oyun beni attı yine girdiğimde ise 500.000 uri değerinde aegis ve irislerimin sattıldığını gördüm ne yapmam gerek çok mağdurum :( :(

ayrıca adminlere solediğimde supporta şikayetinizi yazın diyorlar başka bişi dedikleri olmuyor supportada yolladım fakat geri dönüş olmadı :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Temmuz 2015
  2. Telefonunu kaydetmedinmi mailine ? veya Herhangi bi soruyu

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İlk olarak yapmanız gereken emailinizi bir şekilde kurtarma yoluna gitmektir,sonrasında şi,fre değişikliği yaparak hesabınızı güvenceye alabilirsiniz,bildiğiniz gibi GİŞ kuralları gereği hesap güvenliği sizlerin sorumluluğundadır,Support mail atıldıktan sonra 48 saat içinde geri dönüş yapmaktadır,bazen yoğunluktan gecikmeler olabilmektedir böyle bir durumda Size otomatik cevap ile gelmiş olan Ticket No (Bilet Numarası) ile tekrar yazabilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. hiç bir soru koymadım ve hesabıma kaydettiğim tel. no bana ait deil yaşım baya küçük sallamıştım telefon numarasını :(
    artık bu sorundan dolayı adamlardan kullanıcı adımı saklıyorum :( ne yapacam bilemiyorum

5. Merhaba ,

Bu konuda forum üzerinden bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef. Şayet hesabın size ait olduğunu kanıtlayabilirseniz eğer support yardımcı olabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.