HESAP GÜVENLİĞİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 31 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

Arkadaşlar bu oyundaki grup sistem yada arkadaşlık sitemini sırf gemisi çalınmasın diye benim gibi kullanmayan varmı çünkü geçmişte bir arkadaşım oyunda birisiyle grup kurarsan bir program sayesinde gemin çalınabiliyor demişti bende o gün bugündür hiç grup kurmadım bırakın grup kurmamayı oyundaki arkadaşlıkta bile davetleri kabul etmiyorum.

Birde bu mesajlaşmada bize gelen bir mesajda link falan atıyorlar ya işte onları hatırlıyorsam bir ara darkorbit ekibi demişti onları tıklamayın diye bende ne kimseye mesaj gönderiyorum ne de mesaj okuyorum, hani bu pilot profilindeki arkadaşlılarıda kabul etmiyorum sırf güvenlik için

sizce doğrumu yapıyorum, yoksa abartıyormuyum yada benim gibi davrananlar varmı çok merak ediyorum birde sizce darkorbitin yaptığı yeniliklerle gemi çalınma olabilrimi arkadaşlar bilgisi olan yazabilirmi ne olur

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  2. Merhaba ;

Maalesef ki grup sistemi ilk çıktığı zaman böyle bir sorun vardı. Fakat bu sorun düzeltildi ve üstünden yıllar geçti. Tedirginliğinizi anlıyorum ve emin olun yalnız değilsiniz :) Ben de aynı şekilde uyguluyorum, güvenlik ne kadar maksimum düzeyde olsa da benim içimde şüphe oluyor elbet. Herkesin grubuna girmem mesela, daha doğrusu klanımda ki arkadaşlarımdan başka hiç kimseyle grup olmam. Arkadaşlık listem de 3 yıldır tanıdığım 2-3 kişi haricinde kimse yoktur. Acaba ikimiz mi abartıyoruz? :) Merak etmeyin, güvenlik en üst düzeyde, fakat ben de sizin gibi şüpheliyim biraz.

Keyifli Forumlar.

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

Mod um ben bunu bilmiyordum,öğrenmiş oldum.arkadaş listemi gözden geçireyim bende:D Şahsen tanımadığım nicklerle grup kurmam,bi de kasılırken kapı da bekleyenlerden nefret ederim:mad:

4. Merhaba ,

Bir takım bilgilerinizi paylaşmazsanız bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Mod'umuz zaten gerekli cevabı vermiş.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.