Hesap güvenliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 26 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar darkorbit hesap güvenliğini iyileştirdi bunu biliyoruzsunuz. Ama oyunuda bir hesabı hesap yapan şey o hesabın içeriğidir. yani kısacası envanteri envanteriniz ne kadar sağlam olursa oyun içindaki hesabınızda o kadar sağlam olur. benim fikrim ise oyuna girişte tamam bir şifre olayı var. fakat bence bu yeterli değil envanter icinde bir şifre olmali ve oyuna girildiginde 1 kere girilmesi yeterli olmali yani hesabınıza her cıkışta ve girişte olmalı böylelikle hesap boşaltmalarına karşı hesabınız daha kuvvetli olabilir. sizinde görüşlerinizi ve varsa daha iyi düşünceleriniz onlarıda almak istiyorum teşekkür ederim.

2. Darkmen

Darkmen User

daha önce bir çok kez açıldı bende açtım hatta resimli ama tutmuyo bu konular :)

3. ama mantıklı değil mi sizce yapılabilir aslında

4. Darkmen

Darkmen User

bence kesinlikle yapılmalı :) sadece çok açldı onu dedim :)

5. .D o zaman konuyu dikkate almıcaklar desene arkadaşım

6. Darkmen

Darkmen User

yani büyük ihtimalle diyer konulara destek verin denilecektir :)

7. destek var ama icraat yok desene :D

8. Darkmen

Darkmen User

:D

9. Merhaba ,

Bölümde benzer konular daha önceden açılmış mı diye kontrol edin arama yapın arkadaşlar. Buna benzer bir çok konu açıldı.

Buradaki konudan devam edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.