Hesap kapatıldı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kyloren tarafından 28 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kyloren

Kyloren User

Merhaba arkadaşlar, Bugün 11'den sonra hesabıma giremiyorum girişte "auth home login error" uyarısı alıyorum yani hesap kapatılmış tuhafıma gitti bakalım sebebi neymiş.
    Bu arada forumu aktif olarak kullanıyorum, Nickim Soyuz* arkadaşlar önceki konularıma bakabilirsiniz.

Bu arada program falan asla kullanmayan bir oyunuyum 2008'den beri oynuyorum bu oyunun aşığıyım diyebilirim evimde oyunun CDSİ bile bulunmakta şu kırmızı bigboy tasarımı veren CD'DEN yani sadece şunu söylüyorum bizi oyundan soğutuyorlar.Umarım bir hata olmuştur ve hesabımı geri alabilirim çok fazla manevi, maddi harcama yaptım bu oyuna.

ID ve diğer bilgilerimle supporta basvurdum bakalım altından ne çıkacak.
    Sadece şunu sormak için yazdım daha önce yaşayan arkadaşlarımız da varmış hesap buga giriyormuş böyle bir şey olabilir mi acaba? Teşekkürler, İyi geceler.

2. Öncelikle geçmiş olsun.Eğer haksız yere bannlandıysanız bence hesabınız geri açılır ama eğer sizin dediğiniz gibi bir Bug ise bu zaten yetkililer gerekli düzeltmeyi yaparlar.

3. Merhaba ,

Forum üzerinden hesap incelemesi v.b. işlemleri yapamıyoruz. Bir kaç sebepten süreli kapatılmış olabilir ya da bazı sebeplerden dolayı süresiz kapatılmışta olabilir. Support'a yazdıysanız inceleme sonrasında yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir.

İyi forumlar.

4. Kyloren

Kyloren User

Teşekkürler, yani asla program kullanmam darkorbiti hep bu tür progmlar geriye götürmüştür ben öyle düşünüyorum.
    Bu suç mu bilmiyorum ama hesabı iki kişi kullanıyoruz farklı bilgisayarlardan ben bugün oyundayken o siteye giriş yaptı o sırada tanımlanmayan hata uyarısı aldım.Bu yüzden kapatılmış olabilir ama ceza verilecek bir durum var mı bilmiyorum arkadaşımla beraber oynamaktayım 1,5 yıldır.

Yani modlar ile ilgili yorum yapmayacağım mesajı okumadan kopyala yapıştır yapıyorlar, insaf ya insan bir mesajı okur.

Allahtan eski maillerden İD ve diğer bilgilerimi bulabildim, hesabımın açılacağını umut ediyorum yani darkorbit bu açmazlarsa şaşırmamak lazım.Server yazmayı unutmuşum ama game ID bile attım(3 haneli olan) hesaba erişirler umarım.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cok kez yazildi burdan ornekleri 1 hesapta 1 den fazla kisi kullanildimi artik hesap banlaniyor.sanirim ilk uyari 2 gun .sporta yazin en iyisi.

6. Kyloren

Kyloren User

1,5 yıldır oynamaktayız beraber yani ne var bunda onu anlamadım?
    Ve oyundakilerin çoğu böyle oynuyor.
    Bir açıklama falan mı yapıldı acaba ben görmedim.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet yaziyor guncel oyun kurallari kismina bakiniz.

8. Kyloren

Kyloren User

Saçmalık resmen İP farklı pushing durumu yok sadece beraber oynuyoruz.

9. Merhaba ,

Mod'lar derken kim ya da kimleri kastediyorsunuz ? Forumdaki görevlileri kastediyorsanız eğer mesajları okumadığımızı nereden çıkardınız ? Yok eğer support'u kastediyorsanız yoğun olduğu zamanlarda bazı sıkıntılar yaşanabiliyor.

Ayrıca arkadaşımızın dediği gibi bir hesabı farklı kişilerin kullanması yasaktır.

İyi forumlar.

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

haberiniz yokmus anca zaten farkli ıp girmek - Belgelenmiş hesap paylaşımı oluyor.bunun takibi yapilmis yada sikayet almis olabilir.siz sportla gorusun ilk uyari icin bence insiyatifli davranicaklardir.

11. Kyloren

Kyloren User

Merhaba,
    Güncel oyun kurallarında böyle bir şey göremedim?
    Yardımcı olabilir misiniz acaba buraya alıntı yaparsanız iyi olur.

Bunda suç nedir acaba önce PVP'deki botları temizlesinler.
    Ne var yani 2 kişi oynuyorsak.

12. Merhaba ,

- Belgelenmiş hesap paylaşımları
    - Hesap Çalma Girişimi
    - Hesap Satma Girişimi
    2 gün cezalandırma ve Final uyarı7 gün cezalandırma ve Son uyarıHesap Kapatma

Sanırım yeterli olacaktır.

İyi forumlar.

Kyloren bunu beğendi.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

farkli acidan bakin,paylasilan kisilerin hesap bosaltmalari ,satip parayi alip yada alamayip sonra hesabi geri isteme v.b bilmediigmiz ama bizim yararimiza bircok sebepler icin care olarak yapildi fikrimce.

14. Kyloren

Kyloren User

Yani olay şöyle ben sıkılınca o giriyor o sıkılınca da ben giriyorum tekrar eğer darkorbitte gelişmişsem bu yüzdendir.
    Bunu supporta ispatlama durumum falan olabilir mi çünkü ben böyle oynamaya devam etmeyi düşünüyorum.
    Bu arada cevap geldi yarın akşama kadar hesabım kapalıymış hesap paylaşımı yaptığımdan dolayı.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gecmis olsun ,bence bir diger uyariyi almamaya gayret edin.farkli ip girisi tespit edilir ,anlik oldgu icin kisinin ordan oraya gitmesi malum imkansiz.sikayet edilmissiniz demekki.dikkatli olmakta fayda var. ayni tekrari tamamen kapatilabilirde.

16. Kyloren

Kyloren User

Bu işte art niyet yok ki acaba supporta oynadığım iki bilgisayarın tespitini yaptırmak mümkün çünkü ne hesap çalıyoruz ne başka bir şey beraber oynuyoruz benim rızam varsa onlara ne?
    Ayrıca istanbulda ofisleri var mı acaba?
    Bu iki İP'yı kayıt ettirmek istiyorum yoksa oyunu oynamam mümkün olmayacak.

17. Bence de sıkıntı teşkil eden bir durum değil ancak belli başlı sebeplerden ötürü bu kuralları getirmiş olabilirler.Ama sizin dediğiniz gibi IP'leri kayıt ettirip kişilerin istekleri doğrultusunda hareket etseler gayet mantıklı olur.

18. Kyloren

Kyloren User

Şansımı deneyeceğim eğer istanbulda ofisleri falan varsa gidebilirim hatta, eğer olmuyorsa oyun bitmiştir benim için çünkü arkadaşım da hesaba uridium, katlayıcı vs. alıyor sürekli hesapta ciddi maddi, manevi emeği var şimdi ben oynama mı diyeyim ona?

19. Merhaba ,

Forum üzerinden bizlerin yapabileceği bir şey yoktur. Durumu support'a bildirmişsiniz öyle yazmıştınız. O halde oradan gelecek cevabı bekleyiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.