Hesap kapatılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kafreload tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kafreload

kafreload User

Ben pazar günü 3x çıktığında sanal kredi kartımla ödeme yaparak uridium aldım 2 defa. ondan 2 gün önce de x2 de almıştım. Bu gün oyuna girmeye çalışırken hesabın kapatıldı gibi bi uyarı sayfası çıktı üstelik hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı gibi şeyler yazıyordu.

Öncelikle ben sanal kartımla alışveriş yapabilmek için nakit hesabımdan oraya nakit transferi yapmak zorundayım ve bunu yapmazsam kart limiti 0 tl olur. Yani ben hesabımda var olan parayı sanal kartıma aktararak ödeme yapıyorum. Üstelik ben bu ödemeleri yaptıktan sonra da sanal kartımı kontrol ettiğimde ödemeler gerçekleşmiş ve para hesabınıza geçmişti ki bundan önce de avantaj paketi vs almıştım onlarda da hiç bir sorun olmamıştı.

Ben bu talihsiz durum üzere müşterisi olduğum bankayı aradım, bankanın müşteri hizmetleri yetkilisi ödemenin Bigpoint tarafından iptal edildiğini söyledi.

Şimdi benim anlayamadığım şey yapmış olduğum ödeme niye iptal edildi bu bir ikincisi de hem ödemem iptal ediliyor hemde ben dolandırıcılık yapmakla suçlanarak tehdit ediliyorum.

Neyse ben yine de ödeme sayfasını tekrar tıkladım ordan ve Paysafecard yöntemiyle yeniden bi sürü işlem yapıp anlaşmalı olduğunuz o siteden başka bir bankaya ait kartımla elektronik para aldım ve PIN kodlarını girerek ödemeyi gerçekleştirdim. Saat 15:16 gibi tüm işlemleri tamamladım ancak henüz hesabım hala kapalı. Ve ben bu durumdan son derece rahatsızlık duydum. Support'a Mail yazdım ama ödeme birimine bildirmem söylendi. Ödeme biriminin adresini sordum ona da cevap alamadım. Çaresiz yeni bir hesap oluşturup foruma yazmak durumunda kaldım. Şu anda hesabımda tonla Uridium var oynama isteğim var fakat hiç alakam olmayan hiç benimle ilgili olmayan sebeplerle oynayamıyorum. Lütfen artık biri bana yardımcı olsun.

Server : Tr4
    Id: *******
    Kullanıcı adı : vereheydp

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Supportta mail atarken size sorun türünü soran kısımdan ödeme sorunu bölümünü seçip yazınız.

Keyifli Forumlar

3. kafreload

kafreload User

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim bende tam olarak dediğiniz gibi yazdım ama henüz cevap yok mümkünse yetkili admine bildirebilirseniz sevinirim

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.