hesap kapatma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 16 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu oyunda bana ait olan hesapları komple silmek için ne yapmam gerekiyor anlatırmısınız bana.
    Sizle mi uğraşacam bu oyuna harcadığm vaktide parayı da başka oyuna harcarım
    bana ait olan hesapları ıd si ile olan komple silmek için ne ypmam gerekiyor heralde yeterince açık ne yazdığım kapatmak falan değil veya için boşaltmak falan değil komple silmek için ne yapmam gerekiyor?

2. 6 ay boyunca hesaba girmezsen silinir. Hesap kapama işlemi en son hatırladığım kadarıyla kişinin isteği üzerine yapılmamaktadır.

3. o şekilde yapınca aynı tp şeref kalıyor onu sormuyorum ben komple ortadan kalkacak hesap hiçbir şekilde girmeyecek bu şekilde bir hesap yok yazacak onu soruyorum kendi isteğyle nasıl yapılmayacak hesap benim değil mi oyunla tüm alakamı kopartmak için hesabı komple ortadan kaldıracam yapacağım bu adamlara bak karşısnızdakini insan yerine koymayacanız birde para harcayacam bu oyuna en önemlisi de vaktimi bu oyuna harcayacam
    komple ortadan kaldırmak lazım hesabı ne olur ne olmaz

4. Tamam işte hiçbir şekilde hesaba giriş yapmazsan belli süre zarfı içinde hesabın silinir. Demek istediğim bir bakayım ne olmuş dediğinde beklediğin süre zarfı sıfırlanır. 6-12ay beklemeyi dene klansız bırak uçar gider.

5. arkadaşım benle tartışma hesap silinmiyor içindeki itemler siliniyor belli bir süre girmezsen hesaba girdiğin zaman aynı tp şerefin rütben duruyor.
    ben onu sormuyorum yazdım zaten orada onu sormadığımı ondan sonra da hesabı başkasına kaydırsınlar demi. girmezsem hesap silinirmiş. yok öyle birşey hesabı başkası da bende hiçbir şekilde açamayacam yok bu şekilde bir hesap azacak o şekilde 3 ay 5 ay beklmeke değil

6. Dediğin gibi olsun iyi forumlar, umarım aradığını bulabilirsin.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Hesabınızın silinmesini istiyorsanız bunu supporta iletiniz. Onlar bu işlemi gerçekleştirebilir.

İyi Forumlar.

8. ben kendim yapamıyormuyum ya hesabımı sildim diye başkasına aktarırlarsa ne olacak?
    bunun önüne geçmek için benim silebilmem lazım değil mi benim sorduğum bu.
    yazıyonuz orada şu kadar kullanıcımız var diye onların içinde olmayacak hiçbir şekilde
    ıd isyle beraber sonuçta ıd leri herkes görebiliyor bana hesabını sildik diye yazdıktan sonra o ıd yi oyunda görürsem ne olacak? sonuçta kapatmak istediğim silmek istediğim hesaplar öyle boş hesap değiller sıralama gemileri belli sıraları
    adminle konuşuyosun yazdıklarına dikkat et yazmasını biliyorsunuz merkezinize mi soracanız nereye soracaksanız sorun supportla iletişime geçecekmişim zaten çok cevap veriyorlarda iletişime geçecem onlarla 3 haftadır sorduğum bir soruya cevap verilimedi bende bu oyuna para harcayacam vakit harcayacam işe bak supporta ayzacakmışım cevap verselerdi zaten istemezdim bu şeklide birşey

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yapmak istediğiniz şeyi sadece support yetkilileri yapabilir. Onlar size gerekli bilgileri iletir. Veya bunu yapabilirzi yada yapamayız gibi. Üyelerin kendilerinin hesaplarını silme gibi bir özellik yoktur.

İyi Forumlar.

10. görevin nedir bilmiyorum heralde fm sin.
    supporttakilere güvenipte bu işi bırakırmıyım?
    onlar oyuncuya ban verdik yazıpta ban vermeyen kişiler. Bir oyuncu yazı yazıyopr chatteki admininiz banlamıyor ban verdim yazıp banlamıyor supporta resimleriyle atıyorum ilk cevap veren ban verdim yazıyor ama oyuncu chate yazmaya devam ediyor ikinci support admini ban verdim yazıyor oyuncu hala banlı değil üçüncü yazıma başka bir admin cevap veriyor ban verdim diye oyuncu hala banlı değil. o sırada 4 tane de chat admini cevap yazıyor oyuncuy banladım diye oyuncu hala banlı değil.
    bunları yapanlara güvenipte o işi onlara bırakaırmıyım? vardır bir yolu merkezinize mi yazacanız teknk servisiniz mi var neresi varsa sorup öğrenin. sonuçta teknik konu bu support adminleriniz karşısındaki kişiyi insan yerine koyup cevap mı veriyorlar supporta yazdım zaten merak etmeyin. sordum oraya da karşısındaki kişiyi insan yerine koyup cevap verceklermi bekliyoruz.
    sonuçta hesabı ben açtıysam kendi isteğimle, aynı şekilde kendi isteğimle kendim kapatabilmem lazım değil mi.
    hesap benim satmayacam birşey yapmayacam ortadan kaldıracağım.

11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Görevlilere güvenmediğiniz için işiniz olmayacak demek ki. Size açık ve net bir şekilde söylüyorum. Bunu sadece support yetkilileri yapabilir. Siz zaten mesaj yazmışsınız o zaman cevap gelmesini bekleyeceksiniz. Yoğunluk var ise mesajınıza geç cevap verilebilir. Oraya sadece siz mesaj yazmıyorsunuz. Merkezle iletişim kurulacaksa bile bunu yine supporta yazmalısınız onlar iletişim kurabilirler. Sürekli aynı şeyleri belirtmenize gerek yok suporttan gelecek cevabı bekleyiniz.

İyi Forumlar.

12. onlar karşılarındailerini insan yerine koymadıkları iiçin cevap verme gibi bir zahmete girmiyorlar sözde desatek ekibi konumundalar neyse ben yine cevabı bekleyeyim yine üfürükten bir cevap yazacaklar her zamanki gibi
    ayrıca dediğim gibi hesap benimse kendim kapatabilmem lazım silebilmem lazım sonuçta bana ait olan birşey.
    Bunu merkezinize mi soracanız nereye soracaksanız sorun öğrenin büyük ihtimalle yarın yine ya buradan yada chatten soracağım çünkü destek hattınız yine cevap vermeyecek.
    görevlilere güvenmediğn içinmiş onu yapanlara güvenilrmi? sana herhangi bir yerde bir yönetici üst düzey yönetici yapması gereken işi yapmayıp yaptım derse ve sende teşekkür edersen ilgilenildiği için ve yapılmadığını öğrenirsen ne düşünürsün o işi yapanlar hakkında? buraya yazmana gerek yok kendi kendinize cevap verin sadece.

Son düzenlenen: 16 Ekim 2015
  13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Hesabınıza 6 Ay girmemeniz durumunda hesabınız sıfırlanır ve Sıralamadan kaldırılır.

1 Yıl girmezseniz , Hesabınız silinir.

Dilerseniz Support ' a başvurabilirsiniz. Görevliler hakkındaki şikayetlerinizi Support ' a yapabilirsiniz.

Siz Support ' u insan yerine koyduktan sonra , Onlarında sizi insan yerine koyacağından emin olabilirsiniz.

Sonuçta Support ' a görüştüğünüz kişiler Makine değil , İnsan

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

•*Sehzade*• ve Whiterainbow bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.