Hesap Mailimi Nasıl Değiştiririm

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve POVOOR tarafından 16 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. POVOOR

POVOOR User

Oyunu uzun süre önce bırakmıştım. Tekrar başladım ama hesabımın bağlı olduğu mailin eski mailim olduğunu fark ettim. Eski mailim outlook hesabı ve saçma bi şekilde 1 yıldır kilitlenmişti. Benden saçma sapan soruların cevaplarını isteyip veremeyince açılmıyordu. Mail 10 yıl önce açıldığı için asla cevap veremedim ve açamadım. Dolayısıyla hesabımın şifresini de değiştiremiyorum, satın aldığım paketlerin faturası da düşmüyor mailime vs. Ben de supporta yardım istediğimi, hesabın bana ait olduğunu ispatlamak için elimden geleni yapacağımı, gerekirse satın alımlarım hesap ekstrelerini bile saatleri ile paylaşabileceğimi söyledim. Zor durumda olduğumu ve böyle giderse mailine erişemediğim bir hesabı bir gün elimde patlama ihtimaline karşın oynamayacağımı ve oyunu bırakacağımı belirttim. Uzuuun bir metin yazdım ve aldığım cevap tam olarak şuydu " İlgili hesabın maili üzerinden iletişime geçin ". Gerçekten yapamayız oyunu bırakın deseler daha az şok olurdum. Benim derdim şikayet etmek falan değil bu support ekibi seneler önce de böyleydi. Benim derdim hesabımın mail adresini kurtarmak çünkü ilerde şifremi unuturum hesap çalınır birşey olur şifre değiştiremeyeceksem para yatırmaya da oynamaya da gerek yok diye düşünüyorum takdir edersiniz ki. Umarım aradığım yardımı burda bulabilirim. Teşekkürler.

41krvfb41 bunu beğendi.
  2. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

Benim tavsiyem ulaşamadığınız mail adresinizin servis sağlayıcısı ile iletişime geçmeniz, hesap kurtarma bölümünden kurtarmaya çalışmak çok efektif olmuyor. Eposta yoluyla servis sağlayıcı ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

İyi forumlar.