hesap paylaşımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !!shockwave!! tarafından 7 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben universiteyi geçen sene bitirdim yaklaşık 1.5 senedir evdeyim ve bu oyunu oynuyorum internet kafeye bile gitmedim hayatımda gemime sadece evdeki pclerden girildi fakat haftaya yeni bir dükkan açıcaz ve orada durmam gerekicek şimdi bana arkadaşlarım hesap paylaşımı yasak dedi e şimdi ben gündüz dükkandan gece evden gemiye girersem hesap paylaşımından ceza yermiyim yani çok ilginç bu hesap paylaşımı yasaktır olayını bir yetkili açıklarsa iyi olur çünkü bu sebepten ceza alıcaksam hiç oynamama gerek yok bu oyunu bırakırım

2. 0000

0000 User

yok kardes yemezsın

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizin kendinizin birden fazla bilgisayardan hesabınıza giriş yapmanız hesap paylaşımına girmez. 1 hesabın birden fazla kişi tarafından kullanılması hesap paylaşımı olur ve bu durum tespit edildiğinde o hesaba ceza uygulanır.

Yani siz hesabınızı 3. kişilerle paylaşmadığınız sürece böyle bir durum söz konusu değildir.

İyi forumlar.

Manitu bunu beğendi.
  4. fbhalodayi

fbhalodayi User

yemezsin dost :)

5. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Hiç birşey olmaz eğer olsaydı sıralamada adam kalmazdı. Sen o sıralamadaki gemileri tek kişi oynadığımı sanıyorsun. Bunun şikayetini her zaman yaptık ama bu hesaplar ban dahil yese bir şekilde açıldı.

Kimsede kusura bakmasın doğruya doğru herkeste bunu biliyor

jarekkk bunu beğendi.
  6. sorması ayıptır hesapta benm yada başkasının oldunu nası anlıycaklar yanımda ben oyun oynarken beni izlemiyolar sonuçta :)

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Çok güzel anlayabiliyorlar bunu merak etmeyin ;)

İyi forumlar.

8. Mr.User

Mr.User User

Senin soruna şöyle cevap vereyim.

Örnek bir uye profilinden aldığım verilere göre;

Üye kayıt tarihi: 30-02-2010 (Şubat 30 çekmez. kimse üzerine alınmasın diye veriyorum bu tarihi)

Geçen gün sayısı: 3285 gün.

Online Süre: 29.000 saat.

29.000 / 3285 : Günde 8,9 saat ortalama.

Şimdi sana sorum şu,

Bir insan evladı 9 yıl boyunda hiç aksatmadan günde ortalama 9 saat oyun oynayabilir mi :)

Cevabın oynar (EVET) diyorsan demek hesap paylaşımı yapmamıştır.

Cevabın oynayamaz (Hayır) ise, hesap paylaşımı yasak diye GİŞ kuralı var ama uygulayan yok...

saygılar.

9. Siz 9 saat diye örnek vermiş siniz, ama günde 12 saatten fazla oynayan oyuncu profilleri var elimde, yememiş içmemiş tuvalete gitmemiş uyumamış, okula ya da işe gitmemiş, bariz ne olduğu belli ama, şikayet edildiği halde oyuncu devam ediyor, maalesef, o oyuncuların çoğu yüksek rütbeli şu anda.

Yani oyuncunun profiline bakan Yönetici, kesinlikle anlar ama, !!! GİŞ kuralları kime ve neye göre tuhaf !!!

10. hayır yani mesela benim tanıdıım biri var engelli adam sabah 7 akşam 12 oyunda ona bişi diyemezsiniz ama yani sistem pc başıdna kimin olduğunu nası anlıyor öle bişi olamazki heralde anca çetten ben başkasıyım falan yazanları banlıyolar

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İllegaı programlar belli bir algoritma ile çalışır ve bu algoritmalar tespit edilebilir. Bu sayede bu kişiler %100 kanıtlı olarak cezalandırılmaktadır. Sadece kişinin oyuns üresi ile ban atılması bazı sorunlara neden olabilir. Ama tabii ki de günlük 12-14 saat oyun süresi olan kişiler beni de şüphelendirmektedir. Taramalar bitdiğinde bu kişilerin hesapları banlanacaktır, merak etmeyin.

Merak etmeyin bu ayrımlarda yapılabiliyor. Kuralları ihlal eden kişiler cezaların alacaktır.

İyi forumlar.

12. Ketolar

Ketolar User

Yazılım dili oldukça gelişti, oyun hile tespit sistemini ne kadar geliştirirlerse geliştirsinler elbette hemen bir açık bulunup yeniden bir hile yazılımı yapılacaktır. Günümüzde koca koca ülkelerin resmi siteleri çökertiliyor bir oyun için envaiçeşit hile yapabilecek insan çok. Oyunda binbir çeşit hile var ve bunların tespit edilebilmesi için oyunun daha oturaklı bir sistemde olması gerekiyor. İndirebilinir bir oyun olsa hile kontrolü daha kolay olur ama aynı zamanda daha kolay hile üretimi olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.