Hesap şifremi nasıl değiştirebilirim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HAYKO_CEPKİN tarafından 10 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar...
    Hesabımın güvenliği şifre açısından çok kritik durumda...Şifresini değiştirmem gerekiyor.Neler yapmam lazım adım adım yazarsanız sevinirim...(bu konuyu sizler anlatmışsanız lütfen "buraya" yazısına linkleyip atın.) Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize iyi forumlar.

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba ,

Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

Iyi Forumlar

3. [​IMG]
    Anlattıklarınızla benim karşıma çıkan birbirine pek benzemiyor bide dil ingilizce türkçe yapma imkanım var mı varsa nasıl yapılır ? ve bu durumda ne yapayım ? nasıl doldurayım .

4. Merhaba,

Oyun girişinde türkçe dilini seçerseniz diliniz türkçe olur.

Resimde e-mail değiştirme sekmesindesiniz. Sol menüden şifre(password) kısmına gelerek şifrenizi değiştirebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. fotoğrafta en soldaki simgelerin üstüne gittiğimde tıklanacak birşey bir hareket olmuyor.tıklanmıyor yani...şifre değiştirme seçeneklerini güncelleyemez misiniz ?

6. Farklı bir tarayıcı dene istersen bende sıkıntı yokda.

7. e maili doğruladım herşey yoluna girdi.Bilgilendirme için herkese teşekkür ederim. konunun kilitlenmesi uygundur. iyi forumlar herkese

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.