HESAP ŞİFRESİ DEĞİŞTİRME ONAYI GELMİYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 53_PaRaKoMaZLi_53 tarafından 20 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. meraba hesapımın şifresini değiştirmek istedim hotmailim açtım ama onaylama link gelmedi hesapımda oynalma link email geldiğini söylüyor... acill yardım edin

2. Merhabalar;

Oyun hesabınızın ve kayıtlı olduğu mail adresini dikkatle inceledikten sonra Mail kutunuzun Spam ve diğer klasörlerini inceleyn mutlaka şifre değitirme onay linkii mail adresinize gelmiştir.

İyi forumlar.

3. Ek olarak , bazen sistemdeki yogunluktan dolayıda geç gelebiliyor.

Eğer hali hazırda şifre onayı için mail bekliyorsanız , gelene kadar bekleyin.

Not : Birden fazla kez Eğer şifre değiştirdi iseniz ve onay linki istedi iseniz , son gelen maili onaylayın. Eğer son onay maili yerine öncekilerden birini onaylarsanız , öncekinde yazdığınız yeni şifre onaylanır.

Son yazdığınız şifre değişikliği onaylanmandığından şifreniz yanlış hatası alabilirsiniz.

İyi oyunlar

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

E-Mail Domain İzni Hakkında

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

Sistem yoğunluğundan dolayı gecikmeli gelebiliyor. Biraz bekleyip gelip gelmediğini kontrol ediniz. Ayrıca peş peşe şifre değiştirme kodu gelmedi diye yollamanız daha çok yoğunluğa neden olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.