hesap soyulmaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 2___GAZİANTEP___7 tarafından 7 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ekipman Şifrelensin

1. Evet Fikrin Gerçekleşsin

oy sayısı 15
    93,8%
  2. Hayır Gerek Yok

oy sayısı 1
    6,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar Üstte Ankatte Olumsuz Cevap Verirken Yorumla Açıklarsanız Sevinirim.

bugün aklıma bir fikir geldi ve forumda bu fikrin hiç konu olarak açılmadıgını gördüm

direk konuya gireyim :)

çogumuz hesapları bazı sebeplerden dolayı boşaltılıyor

bunu en aza indirmek için bir fikir düşündüm

Envanterimize girerken bir şifre istesın ve şifreyi girdigimiz de ekipmanımız açılsın

fakat her girdigimizde olmayacak bu şifre istemesi köşede "Beni Hatırla"Clicki olucak

ve otomotikman giricek kendı pcmizden, az da olsa hesap soyulmalarını daha aza düşürür adminler bu konuyu üst kurula taşırlarlarsa çok iyi olur

Son düzenlenen: 7 Temmuz 2015
  2. 007.bont.

007.bont. User

bu konuda bi önem alınması lazım benim gemiye girip içindekileri sattılar

3. Olumlu Oy Verireniz Daha İyi Olucaktır. +300e adım adım :)

4. Bende bu oyunu friv olarak görüyorum lakin oyunda bu hesap soyulma çalınma işleri çokca oluyor buna bır nebzede olsa önlem olarak alınabılecek bır öneri olduğu şahsı kanaatımdır.

5. eski*3LÜ

eski*3LÜ User

Bana sorulacak olursa elit malzemeler (lf-3,iris vs.) uridiumla alınabilen malzemeler satılamamalı tam anlamıyla hesap soyulması ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum ama sizin fikrinizde gerçekten iyi oyum olumlu :)

6. Prophecy

Prophecy User

Unutmayın ki oyuna belirli birzaman girmezseniz hesabınızı darkorbit silmeye başlar.
    Şifreli olursa iyi olur.

7. Merhaba ,

Bölümde arama yaparsanız bu tür konular daha önceden açılmıştı. Size göre uygun olan konudan desteklerinizi devam ettirebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Kıyamet admin :) genede konumu kilitlemezsenız sevinirm :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.