Hesap Soyulmasın Önleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -*KΛN_KIЯMIẔI*-™[MMO] tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar herkese iyi oyunlar.Size kısa ve öz bir biçimde işimize yarayacak bir yenilik anlatmak istiyorum.Bildğimiz gibi hesap soyulmalarında bizim silahlarımız satılıyor droitler patlatılıyor kalkanlarımız satılıyor vb. bunu önlemek için güzel bir yol buldum. Lf-4 , SG3N-B02 ve elit drotilerimiz satılmasın zaten bunlar nadir oldukları için değerli.
    Konum bu kadar görüş size kalmış.

•*ΛKЯΞP*• ve Lord* bunu beğendi.
  2. Lord*

Lord* User

Güzel bir fikir ama biraz geliştirilmesi lazım. Benden destek :)

3. ELIT malzemelerin satılması gerçektende kulağa tuhaf geliyor.

Fikri destekliyorum.

4. ben bunu brazdaha geliştrrerek paylasacam musadenvarsa:D

5. belki elit satış şifresi yapılabilir herkes kendi şifresini seçer satarkende bu şifre solenır olur biter :=)

6. evet :D bu çok basit ve etkili bir çözüm uridyuma alınan eşyalar satılamasın :)

7. buzmavi

buzmavi User

:) Eminim akıllara gelen güzel çözümlerden biridir ama nihayetinde bunun kararını oyun geliştirme bölümü verir.

-Cereyancı- bunu beğendi.
  8. Gerçekten güzel fikir biraz daha geliştirilirse daha güzel olur.

9. bence bir parola olsun

10. bence yapılması gerek hem zaten kim elit malzemelerini satmak istesin ki? +1

11. KARANLIK

KARANLIK User

Bende oldukça beğendim.Çünkü bunların satılmasının hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.Elimden geldiğince yardımcı olacağım bu fikir için :)

♥BЦŁÐØZ€Я♥ bunu beğendi.
  12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.