Hesap tasima

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SERHAT-CAN_[EGYSN] tarafından 11 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bir sunucudan baska bir sunucuya hesap aktarmak mumkunmu ? eger degilse lutfen yapin turkiye 5'te oynuyorum kimse yok eskiden cok kalabalikti simdi 1 haritada 10 kisi felan var gemimde cok emegim var birakmak istemiyorum lutfen yardim edin .

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Böyle bir imkan bulunmamakta.Fakat ileriki zamanlarda sunucuların birleşeceği bilgisi bulunmakta.

Keyifli Forumlar

3. tabi birleşecek adam bırakmadınız oyunda yoksa her sunucuda 1 kişi oynar tek başına :D

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sonuçta baskı yapıyoruz oynamayında oynamayın diye tabiki onlarda oyunu bırakıyor :D Nabalım hayat garip işte :D :D

Keyifli Forumlar

5. boyle bir imkan varsa nasil yapiliyor ogrenebilirmiyim lutfen ? ve ilerideki zamanlarda butun sunucularin hepsi tek 1 sunucudami birlesicek yoksa hala ayri ulkeler icin ayri sunucular kalacak ve sadece tr 1,2,3,4,5,6'mi birlesicek (turkiye, almanya ,...)

6. hacı_dede

hacı_dede User

kimsenin bu oyunla ilgili geleceğe dair tek bir bilgisi yok. FM lerde yakında bırakır zaten bu oyunu sonuçta onların kafasıda kel değil :)

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Türkiye sunucuları kendi aralarında birleşecektir. Tek bir sunucuda değilde yarıya düşürürler diye tahmin ediyorum.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.