Hesap

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™ßß_K€SKİN™ tarafından 23 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaklaşık 1 ay önce oyuna girdiğimde bot kullanmadığım halde bot kullandığım için hesabımın kapatıldığını gördüm.Birkaç gün önce oyuna tekrar girmeye çalıştım ve hesabım açıktı.Bunu bana birisi açıklayabilir mi?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bizler Forum düzeninden sorumluyuz ve bu konuda size yardımcı olamayız,şikayetinizi ıd ve server bilgilerinizle Supporta yaparsanız gerekli açıklama yapılacaktır size.

İyi Forumlar.

3. aynısı banada oldu baya bir süre oyuna giriş yapmadım. ( okul nedeniyle) daha sonra oyuna giriş yapmak istediğimde oyuna giremedim. ve bu durumu supportta bildirdim. ve bana h1le nedeniyle hesabımı kapattıklarını söylediler. bende böyle bir şeyin olamayacıgını çünkü oyuna uzun bir süre girmediğimi dile getirdim. Daha sonrasında ise hesabım açıldı.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bazı hesaplara verilen cezalar 3 günlük 1 haftalık ve aylıktı.Sizin hesabınız günlük cezalar kısmında olabilir.

İllegal proğram kullanan hesaplar belli bir uyarıdan sonra tamamen kapatılacaktır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.