hesap

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Vahşi_mistik- tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ben şu an kullandığım çarın nick ve şifresini biliyorum ama msn sini unuttum msn sini nerden bulabilirim

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür konular ile Support ilgilenmektedir.

Ancak i Hesabın İD Numarasını , Kullanıcı adını ve Şifresini bilmiyorsunuz ve MSN Adresinizi hatırlamıyorsunuz

Bu koşullar altında hesabınızı geri almanız biraz zor.

Eğer Kullanıcı Adını hatırlar ve size Ait olduğuna dair kanıtlar sunabilirseniz ( Ödeme geçmişi , Fatura Örneği v.s. ) Support ile görüşerek hesabınız hakkındaki bilgileri alabilirsiniz.

Eğer Mail adresinizi hatırlar iseniz ; Şifremi Unuttum Kısmına tıklayarak , Bu sayfadan Kullanıcı adınızı ve Şifrenizi elde edebilirsiniz.

Mail Adresinizi yada Kullanıcı Adınızı hatırlamadığınız sürece size yardım etmemiz , epey zor.

Keyifli Forumlar

3. Merhaba ,

İlave bilgi olarak Support'a mesaj gönderme kısmında mail adresi bölümünde otomatik olarak gelen mail adresi hesabın kayıtlı olduğu mail adresidir.

İyi forumlar.