Destek Hesaplara Erişim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mackend tarafından 9 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mackend

mackend User

Arkadaşımın eskiden oynadığı hesaba giricektim e postasına kayıtlı 3 hesap var ta 2009 da ki hesaba girdim ama diğer 2 hesaba girilmiyor. Böyle bir kullanıcı yok diyor ama e postaya da kayıtlı hesapların ismini görüyorum şifreyi unuttum diyince böyle bir hesap yok diyor. Neden?

2. uninstable

uninstable User

Hesap paylaşımı yasak. :)

3. mackend

mackend User

Nasıl yani anlamadım

4. uninstable

uninstable User

Siz şuanda "Arkadaşımın eskiden oynadığı hesaba giricektim" diyerek hesap paylaşımını demek istiyorsunuz, siz değil hesap sahibi ilgilensin.

5. mackend

mackend User

Tamam zaten onun dediği şeyler bunlar e postasınında şifresini bilmiyorum zaten kendi dediği şeyler.

6. uninstable

uninstable User

Support ile konuşacak. :)

mackend bunu beğendi.
  7. FurkanS53

FurkanS53 User

Giricektim demişsin sonrada onun dediği şeyler bunlar diyorsun. Hani bi laf vardır ya sıvadın diye :D

8. mackend

mackend User

Arkadaşım bunun garip olan yanı nedir ben niye göremiyorum ''Arkadaşım'' ın çarı herif oynamıyor bana paslıcaktı iyi bir hesaptı zamanında giriyim dedim. Giricektim dediğimde düşünce olarak yani girmeyi düşünüyodum manasında. Arkadaşın hesabıyla oynıcaktım olarak ta düşünebilirsin ki neden sıvayayım ya da neyden dönmeye çalışayım ne yani ban mı yerim :D

9. Evet hesap paylaşımı yaparsanız banı yersiniz .
    Supporta da bu şekilde yazarsanız hesabınız ceza da yiyebilir 14 gün
    Tükürüğünü yalamaya gerek yok
    Önceden kelimelerini ölçüp biçmelisin ki sonrada başına dert açmasın .;)

10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle GİŞ kuralları gereğince; Anne, baba, kardeş, teyze, dayı, arkadaş Vb. aklınıza kim gelirse gelsin hesap paylaşımını yapmak kesinlikle yasaktır. Lütfen bu gibi şeylere kesinlikle girmeyiniz-düşünmeyiniz.

Arkadaşınıza da bunu bizim yerinize iletirseniz sevinirim. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

11. mackend

mackend User

Sen neyden bahsediyosun kardeşim benim açık açık söylüyorum zaten arkadaşımın olduğunu. Bunun yasak olduğunu biliyormuşum gibi mi gözüküyor ordan. Burda konu açacak kadar N/A mı olurum? Öğrenmiş oldukta, ne tükürdüğünü yalamasını N/A ama yasakmış anladım ama tutulduğum kısım ayar mı verdin yani sen bana şimdi :D

Sizden başka herkes yazdı ki uninstable arkadaşın verdiği cevapla konu bitmişti zaten. Diğer arkadaşta modluk kovalıyor galiba had bildirici tavırlar falan :D
    Konu kilitlenebilir, Teşekkürler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 May 2020
    ateistkeci bunu beğendi.
  12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir ve düzenlenmiştir. Forum Kuralları gereğince alt alta yazamak yasaktır ve Forum Kuralları gereğince Forum içerisinde üslubunuza dikkat etmeniz gerekmektedir. Benzer üslup kullanımı durumunda gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Kabul Ettiğiniz Oyun Kuralları gereğince;
    Talebiniz Üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.​

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.