Öneri Hesaplara gelen kod hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kadir-zeus tarafından 15 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kadir-zeus

kadir-zeus User

Herkese oyun hedisi olarak hesaplara Kod gelmektedir. Bana neden gelmiyor ve bende istiyorum.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Şu an bahsettiğiniz gibi herkese gönderilmiş bir kod bulunmamaktadır. Oyunda başka oyuncular tarafından gönderilmiş olan mesajlara kesinlikle inanmayınız, yönlendirdikleri linklere tıklamayınız.

İyi forumlar.

PoetShadow bunu beğendi.
  3. kadir-zeus

kadir-zeus User

herkese göndirilmiş emaillere gönderilmiş malesef.

4. _01_

_01_ User

mod herkese gönderilmiş bir kod yok diyor hala gönderilmiş diyorsun :D

5. xxkubixx

xxkubixx User

Valla kardeş bana hiç öyle birşey gelmedi sen nerden duydun bunu ne duydun ?

6. kadir-zeus

kadir-zeus User

yani Burada Söz konusu ezbere konuşma olmasın sevgili yöneticilerim ve arkadaşlarım.. biz yalan mı konuşuyoruz. alın size resimli kanıt. bu Kod bize neden gelmiyor...

Resim Linki.: [Forum içerisinde link paylaşımı yasaktır.]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Temmuz 2019
  7. -Star-

-Star- User

Oyunu bırakmış kullanıcıları tekrar oyunda görmek için gönderilen teşvik kodlarından biri.Oyuna bir süre ara verirseniz alabilirsiniz herhalde,rastgele gönderilmiyorsa tabii ki.

Son düzenlenen: 15 Temmuz 2019
  8. Darion26

Darion26 User

Ben de dedikleri gibi bir süre (3 Ay kadar) ara verince geliyor diye hatırlıyorum.

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde link paylaşımı yasaktır. Bu nedenle mesajınız tarafımca düzenlenmiştir. Lütfen tekrarlamayınız.

Bahsetmiş olduğunuz kod oyun hesabına uzun süre giriş yapmayan oyunculara gönderilmektedir. Manitu arkadaşımın da belirtmiş olduğu gibi:
    bütün oyunculara gönderilmiş bir kod bulunmamaktadır. Bu kodun size gelmemesinin sebebi de açıklamış olduğum durum nedeniyledir.

Konu ile ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. emaile mi geliyor modum

11. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konuda da belirtildiği gibi herkese dağıtılan bir kod yoktur, yani sadece bazı maillere kod gelmektedir.
    Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.