Hesapların Kapanması !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 28 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba , bildiğiniz üzere şu sıralar bug kullananlar yani NPC uyutanların sayısı arttı ve artmaya devam ediyor.

Daha önce böyle bir konu açılmıştı ben o konuya bizim isteğimizle olan birşey değil uyuması darkorbit ekibinin sorunu demiştim.Ama bugün bir yazı paylaşıldı ve ben o yazıda hesapların kapatılması kısmını gördüğümde içimi korku bastı.

Tekrar soruyorum Modlarım...

%100 , kesin olarak bizim uyutarak kestiğimiz NPC ' ler bizim sorumluluğumuz üzerinde olmamasıyla birlikte ceza alırmıyız yani hesaplarımız kapatılırmı ?

Not : Bazen uyuyorlar ve bu bizim yaptığımız birşey değil.

2. Bu yazı nerede paylaşıldı?

3. Merhaba ;

Şikayetleriniz doğrultusunda teknik ekibe her şeyi iletiyoruz. Yaratık uyutma konusu da defalarca iletildi. Bize geri dönüş ise "bu legal bir şeydir, yapılabilir" şeklinde değil de "üzerinde çalışıyoruz en kısa zamanda düzelecektir" şeklinde oldu. Bu da demek oluyor ki bir oyun hatasıdır ve GİŞ kuralları gereğince herhangi bir oyun hatasından faydalananlar gerekli cezayı alacaktır.

Keyifli Forumlar.

4. Facebook ' ta paylaşılmış bir arkadaşımızda Forumda paylaşmış.

İlk önce inanmadım sahte olduğunu söyledim ama sonradan düşündüm ihtimal verdim ve bu konuyu açtım.
    Teşekkürler modum.

Bu bizim isteğimizle olmuyor ki kendiliğinden uyuyor.

Uyudu diye biz o yaratığı bırakacak değiliz ya.Bıraksam başkası kesecek o yararlanmış olacak.

Ben Uber Kristallon kesiyorum uğraştım canı az kaldı ama uyudu bırakamam ki olamaz.

Umarım bu sorun düzelir.
    En kısa zamanda...

Son düzenlenen: 28 Eylül 2014
    EFSANE-KRAL bunu beğendi.
  5. Darkorbitin resmi facebook sitesine baktım böyle bir açıklama göremedim.

6. Konuya gerekli cevap verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.